"Öyle Bebekler Var Ki İnsanı Tahrik Ediyor" Cübbeli Ahmetten
-
Müritlerine "Plajlara inmeyin yarıçıplak, üstsüz kadınlar görürsünüz" der, kendisi jet-ski'ye biner :D
-
Yuh amk :\
Bu adamı ibret olsun diye sallandıracan ha :\
-
Ben sığır gördüm bunun gibisini görmedim arkadaş.Biz bunun videolarını izler izler kopardık.Mal lan bu adam.Öküz .. Bebekten tahrik oluyormuş göte bak .Bebekten tahrik olan adama katırın kıçından da tahrik olur.. Sapık yobaz ya
-
Fesubhanallah, Dengesiz herife bak, Heykel Tapıyorsan haram kılınmış, Bebekten ne ister orasını hiç anlamadım.... Çıplak kadın resmi Haram Doğrudur, Göz Zinası olduğundan. Barbi bebektende Tahrik olacak adamın Psikolojik sorunları vardır kanaatindeyim.
Hasta bir adamın hasta Sözleri Kendisine Tavsiyem biranevvel Psikoloğa Görünmesidir. Allah Muhafaza Kendi Bebeğini Görünce Tahrik olursa Fetva yayınlatır bu zındık, Bebeklerinizi Çarşaflayıııııın Üstü Açık Bebek Caiz Değildiiiiiiiir.
-
hani ciplak kadinlara bakmayin dinden cikarsiniz anlaminda fetva yayinliyor ya
bu herif jet ski ye bindigi plajda hic gozu kaymamis mi ? o kadar mi kendine guveniyormus.
hadi diyelim bakmadi bikinili hatunlara madem kendine bu kadar guvenebiliyor bebege bakinca tahrik olur dinden cikarsiniz diyerek fetva yayinlamasi
ne kadar kendi ile tezat olusturan bir insan oldugunu gosterir.
kendi ile tezat olan bir insan millete nasil dini ogretecek ?
-
size cüppeli konusunda hakvermekle birlikte bende heykel yasak diye biliyorum iyi bilen biri açıklıya bilirmi şimdiden teşekkürler
-
Oyuncak bir bebekten tahrik olan adamı sapık diye hapse atmalıdırlar bence.
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
size cüppeli konusunda hakvermekle birlikte bende heykel yasak diye biliyorum iyi bilen biri açıklıya bilirmi şimdiden teşekkürler
-----------------------------Tapmadığın sürece, Günümüz Dünyasında Sanat adı altındaki işlerde Modellerde Kullanılan bir gereçtir Heykel. Hz. Muhammet s.a.v. Belirtmiştir, Girdiğiniz Topluma uyun, Adet Gelenek ve Göreneklerine Saygıda Kusur etmeyin demiştir. Günümüz insanı Heykele Tapmaktan çok uzak bir insan Türüdür. Dolayısıyla Dine Ters bir durum yoktur, Günümüz insanına Uyum sağlamamız Müslümanın Vazifesidir esasen.... (Yozlaşma Değerleri Saymama Konunun Dışındaki Durumlardır....)
-
yobazoğlu yobaz. bunlar insanları aptallaştırmaktan başka bişeye yaramaz.dini kullanıp insanları kendi maşası emrine giydirmeyi çok iyi bilirler. dini sömürürler. yok neymiş çarşamba günü kan vermek günahmışta çarşamba günü tırnak kesmek mekruhmuşta gerizekalı.
Jetskici ulema..Eskiden tarikatçıydı bunlar. Parayı buldular. "Tahrik"atçı oldular.
Eskiden tarikatçıydı bunlar.
Parayı buldular.
"Tahrik"atçı oldular.
*
Devamlı tahrik oluyorlar.
*
Bakın, jetskici olanı demiş ki:
"Öyle bebekler yapıyorlar ki...
Uzun bacaklı falan.
Saçları taranıyor.
Üstelik çıplak.
Tahrik edecek gibi."
*
Şeytan diyor, koy Barbie fotoğrafını manşete, gözüne de bant at...
Bak bi daha yapıyor mu şıllık!
*
(Şimdi anlıyor musunuz, o garibim kadınlar niye çarşafa giriyor? Normalde, işi sağlama almak için brandaya girmeleri lazım... Hatta bırak kadınları, ben kendi payıma, bunların önünde secdeye bile varmam, ki, n’olur n’olmaz...
Veya, alüminyum don.)
*
Şaka bir yana...
Aklını yitirdi Türkiye.
*
Çağdaş, aydınlık, Atatürkçü bilim insanlarını hoyratça içeri tıkarsan, cüppeli müppeli hocalara "sivil toplum örgütü" diyen "züppeli hoca"ları demokrat profesör zannedersen, dindarım ayaklarına yatan dolandırıcıları baş tacı edersen, iktidar nimetlerinden yolunu bulmak için gelene ağam gidene paşam dersen... Varacağın adres bellidir.
*
Bindik bir jetskiye...
Gidiyoruz kıyamete.
*
Dolayısıyla...
Yerim sizin demokrasinizi!
Hani jetskilere plajlara yaklaşma yasağı filan konuyor ya... Bunlara da insanlara yaklaşma yasağı konsun kardeşim.
Yılmaz Özdil / Hürriyet -
Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?
oyuncak bebekten ne istiyonuz beaa :)