folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Öyle Bebekler Var Ki İnsanı Tahrik Ediyor" Cübbeli Ahmetten

"Öyle Bebekler Var Ki İnsanı Tahrik Ediyor" Cübbeli Ahmetten

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    muahahah amele ya xD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    tahribattan başka tarikat tanımam.  :)

cübbeli ahmete kafam girsin.tatile gidiyorsunuz çıplak gibi mayoyla şortla denize havuza giriyorsunuz dedikten sonra bilmem ne adasında ailesiyle denize girerken görülen de bu zümküfül değil mi ?

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    onun bunun inançlarını ve paralarını sömürüp malı götürüyorlar işte asıl buna inanan ve arkasından gidenlere acıyorum yazık.....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cübbesini sakalını s.min puştu

bunun gibileri kalkıpta hacı hoca yaparlar sonra millet dinden imandan soğur bir denk gelse yakarım bunun sakallarını.

sözde bunlar islami temsil ediyor hayır etmiyor bu ve bunun gibi din yobazları islamiyeti dejenere ediyor malesef...

olayı taaa nerelere taşıyor dervişin zikri neyse fikride odur derler bu adamın sonunu pek hayırlı görmüyorum :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    plastik bebekden tahrik oluyosa demek ki bu canlısından da tahrik oluyo - vay amk un evladı vay - seni hoca diye sıfatlandıranın boş beynini sikeyim.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

"Öyle Bebekler Var Ki İnsanı Tahrik Ediyor"

bu lafı söyleyen adamın ne kıldıgı namaza ne tuttugu oruca saygı duymam..

buna itaat eden arkasından kosturan adamda ne akıl ararım ne de bi insanlık belirtisi...

underzero

boyle insanlarin pesinden gittigin icin degil verilen akli Kullanmadigin icin Allah seni cezalandiracak... 

önünde saygıyla eğiliyorum hocam:)

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya sallayın :) dikkate bile almıyorum boşverin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

resmi görünce tahrik olmayalim diye biraz örttüm cübbeli hodjayi ...

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Binlerce insanı,  sağcı olsun solcu olsun sırf fikrini söyledi , insan olup bir fikir bir tepki geliştirdi diye zindanlara atılıp işkencelerden geçmiş , idam  edilmiş bu ülkede bunun gibi bir insanmüsvettesine bu kadar geniş bir ifade hakkı nasıl veriliyor ??? Bu lavuk çıkıp herkonuda sanki bir fikri varmış ve söylemesi gereken bişey varmış gibi beyanatta nasıl bulunabiliyor. Toplum sansürle , tehtidle  bu kadar susturulmuş + sindirilmişken 

bazı arkadaşlar diyor , akıl var mantık var bu herife de inananılır mı ??  işte burdan çıkaracağımız sonuç , akıl yok mantık yok yani insan olmanın "asgari ve yeterli" koşullarını sağlayamıyorlar. Sonra güzide bir mankenimiz çıkıp dağdaki çobanla benim oyum nasıl eşit olur diyince kıyamet kopuyor. Gerçi o hanfendinin ne kadar akıllı olduğu tartışılır tabi - ne de olsa sarışın - ama bu cübbelinin peşine takılıp taşaanı öperek cennete gideceğine inanmayacak kadar da akıllı. O da akıl mı demeyin lütfen , çünkü açıkça görüldüğü gibi birçoklarında hatta binlerce milyonlarcasında aklın o kadarı da yok .

İnsan aptallığının sınırsızlığı karşısnda dumura uğrayıp karamsarlığa düşmemek elde değil , sorun aptal olunması değil aptalların elinde insan gibi yaşama yetkisi insanların yaptıklarını yapabilme yetkisi olması yoksa sokaktaki köpeklerin aptallığı ya da serçelerin güvercinlerin aptallığı kimseyi rahatsız etmiyor. Aptallığa mikrofon uzatılıp "barbie bebekler hakkında ne düşünüyorsun"  denilmesi son derece rahatsız edici,  aptallara ülkeyi nasıl yönetelim  ya da kim yönetsin , bu milletin akibeti ne olsun diye danışılması ise kabus gibi birşey . Sonra bu sonuçtan çoook memnun olcak birileri çıkıp bakın aptallar karar verdi size tecavüz etmek bizim hakkımız diyebiliyor. IQ düzeyi 50yi geçemeyecek, yaşadağı ülkenin adını bile telafuz edemeyen bir gudubetin , memleketteki binlerce milyonlarca akıllı insan susturulmuş hiç konuşma hakkı olmamışken, memleketin her meselesi konusunda yorum yapma beyanatta bulunma hakkının medya organları tarafından kendisine sağlanması korku verici.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4700 Toplam Mesaj: 30