folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oysaki Atatürk‘Ün Bilgeliğini Takip Etseydik Bu Durumda Olmazdık!

Oysaki Atatürk‘Ün Bilgeliğini Takip Etseydik Bu Durumda Olmazdık!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Dünya Atatürkün bilgeliğine hayran...Emperyalizmin ağzını burnunu dağıtan Atatürk olsa idi;

yemin edebilirim ki şu an dünyanın en gelişmiş ülkesi olurduk. bakınız : sadabat paktı balkan antantı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    atatürk çok sey yapmıs ancak bir insan olarak kisisel davranmıstır. bir baskasıda ülkenden düsmanları kovup bizlere hilafeti islamı anayasaya koyabilirdi. atatürk büyük bir komutandır. sadece komutan. görüsleri tartısmaya acık olmalıdır. aslında herkes aynı seyı soyluyor tayyıp sadece konusuyor. sesı cok cıkıyor. gelen gecen bıze cakıp duruyor. kısaca kurtlar vadisi suriye.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

zeybekustasi bunu yazdı:
    -----------------------------
    atatürk çok sey yapmıs ancak bir insan olarak kisisel davranmıstır. bir baskasıda ülkenden düsmanları kovup bizlere hilafeti islamı anayasaya koyabilirdi. atatürk büyük bir komutandır. sadece komutan. görüsleri tartısmaya acık olmalıdır. aslında herkes aynı seyı soyluyor tayyıp sadece konusuyor. sesı cok cıkıyor. gelen gecen bıze cakıp duruyor. kısaca kurtlar vadisi suriye.

Türkiye Cumhuriyeti Osmanlı İmparatorluğunun devamıdır ve hala imparatorluktur çünkü iki kıtada da toprak sahibidir. Hilafet yeniden gelseydi 80 değil 20 sene zor yaşardı bu ülke. Bugün nüfusumuz 80 milyonun üzerindeyse, dininde, dilinde özgürsen, onun sayesindedir. Vahdettin Atatürkün Hilafeti bitireceğini ve saltanatı kaldıracağını bile bile Samsuna göndermiştir. Vahdettin yanlısı komutanlar da bu duruma bile bile destek vermiştir, mecburiyet olmasaydı Atatürk yerine Samsun'a bir başka komutan gönderilirdi. Onun askeri ve politik dehası o dönemde hiç bir devlet adamında, hiç bir askerde yoktu ve kurtuluşun adı Mustafa Kemaldi. Olay bundan ibaret, siz sindirseniz de sindiremeseniz de varlık ve huzurunuzun temeli Mustafa Kemaldir, Allah neden böyle bir adamı bize vesile etti diyebilirsiniz, o da Allahın bileceği iştir, kul aklı herşeye yetmez.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

zeybekustasi bunu yazdı:

eleştirebilmek için önce anlamak lazım. şu an eleştiren kimsenin anlamadığını görüyorum. zaten biraz biraz onu anlamaya başlayan da eleştirecek pek birşey bulamıyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Atatürk çok şey yapmıştır. Çoğu insan o akıla sahip değildir. Ancak anlamak gerekiyor o da bir insandı 100 yıl önce yaşadı. İleri görüşlüydü çünkü ikinci dünya savaşının çıkacağını söyledi. Ee başka bir şey yok mu yani. Sadece bu mu ? Ben Ata mı severim. Ancak insan olduğunu ve İslam dininin 1000 küsür yıllık halifelik makamını kaldırması inanan insanlara tavır alması (bu ülke gökten inen kitapla kırulmadı) muhaliflerini öldürttüğü iddiası (ali şükrü olayı) bana onunda kendi kişiliği olduğunu ve bana göre hata yaptığını gösterir. Kısaca Atatürk büyük bir komutan ancak düşünceleri tartışılabilecek bir insan.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

zeybekustasi bunu yazdı:
    Atatürk çok şey yapmıştır. Çoğu insan o akıla sahip değildir. Ancak anlamak gerekiyor o da bir insandı 100 yıl önce yaşadı. İleri görüşlüydü çünkü ikinci dünya savaşının çıkacağını söyledi. Ee başka bir şey yok mu yani. Sadece bu mu ? Ben Ata mı severim. Ancak insan olduğunu ve İslam dininin 1000 küsür yıllık halifelik makamını kaldırması inanan insanlara tavır alması (bu ülke gökten inen kitapla kırulmadı) muhaliflerini öldürttüğü iddiası (ali şükrü olayı) bana onunda kendi kişiliği olduğunu ve bana göre hata yaptığını gösterir. Kısaca Atatürk büyük bir komutan ancak düşünceleri tartışılabilecek bir insan.

tamam hacı ben farklı birşey söylemedim ki, anladıktan sonra istediğin gibi eleştir. ama önce bi anla neyi neden yapmış. ne olmuş...

komple halkın kendi kendine yaptığı bi fransız devriminde o yüzyılda sırf paris'te 17bin kişi idam ediliyor. koskoca Türkiye'deki devrimde 1.000 kişi idam ediliyor. bunların içinde fransızdan ingilizine amerikanına almanına kadar milyon tane ajanı yavşağı mandacısı var. isyancısı var ki iç savaşın eşiğinden kaç kere dönülüyor.

sonra devşirme şeyhin torunları gelip katliam yapıldı diyor.

örnekler böyle gider. halifelik konusuna falan hiç şimdi girmek bile istemiyorum.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

zeybekustasi bunu yazdı:

Arkadaşım hilafet makamı İngiliz Kraliyet Ailesinin denetimine girmişti, anadolu ve ortadoğu ingiliz ajanı sahte şeylerle dolup taşmıştı, bunların büyük bölümü Cumhuriyetle birlikte ülkeden kaçarken kaçamayanların neredeyse tamamı istiklal mahkemelerince idam edilmiştir. İslam Batılılar tarafından Müslümanlara karşı kullanılmıştır Hilafet makamı, medreseler, tarikatler kullanılmıştır. Yeniden hilafet getirilseydi aynı şeyler yaşanacaktı.

Gökten inen tek kitap melek razielin elleriyle indirdiği kitaptır ve o kitap da kuran'ı kerim, incil veya tevrat değildir. Atatürk gökten inen kitaplar sözüyle kutsal kitapları kastetmiyor, mason localarının kapatılmasının dayanak noktası atatürkün gökten inen kitap sözcüğüdür. Bu konuyu açsak aylarca tartışırız, kendin araştırırsan Atatürkün cam tozu içirilerek böbreklerinin iflas ederek öldürüldüğüne ulaşırsın, beni türk doktorlarına emanet ediniz sözü de buradan gelmiştir.

Muhalif dediğin adamlara bakalım; Topal Osman (Atatürk Öldürtmedi), Mustafa Suphiler (Komünizmi Getirmeyi Planlıyordu), Muhaliflere elbette tavır alacak. Atatürkün iyi bir müslüman olmadığını söyleyebilirsin, islam düşmanı olduğunu söyleyemezsin hiç kimse gocunmasın; Atatürk Türkiyeyi Sünni, hanefi bir toplumun yaşayabileceği modern bir ülke olarak tasarlamıştır. Diyanet İşleri, Elmalılı Hamdinin Tefsiri, Hz Muhammedin Mezarının Yıktırılmaması. Tek eleştirebileceğiniz husus tanrı uludur ezanının okutulması olabilir,

Türkçe İbadet hususu da sünnetle açıktır www.diniyazilar.com/2011/06/anadilde-ibadet-konusu-ve-kuranin-buna-cevabi

Bin küsür yıllık halifelik makamını yıkan Atatürk değil Osmanlının Lale Devridir. İstediğiniz kadar debelenin nur içinde yatan bir adama küfür içindesiniz.

edit: neyse sktir edin, kim neye inanmak istiyorsa ona inansın, insan neye inanmak isterse ona inanırmış. benim çalışmam lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

zeybekustasi bunu yazdı:

Arkadaşım hilafet makamı İngiliz Kraliyet Ailesinin denetimine girmişti, anadolu ve ortadoğu ingiliz ajanı sahte şeylerle dolup taşmıştı, bunların büyük bölümü Cumhuriyetle birlikte ülkeden kaçarken kaçamayanların neredeyse tamamı istiklal mahkemelerince idam edilmiştir. İslam Batılılar tarafından Müslümanlara karşı kullanılmıştır Hilafet makamı, medreseler, tarikatler kullanılmıştır. Yeniden hilafet getirilseydi aynı şeyler yaşanacaktı.

Gökten inen tek kitap melek razielin elleriyle indirdiği kitaptır ve o kitap da kuran'ı kerim, incil veya tevrat değildir. Atatürk gökten inen kitaplar sözüyle kutsal kitapları kastetmiyor, mason localarının kapatılmasının dayanak noktası atatürkün gökten inen kitap sözcüğüdür. Bu konuyu açsak aylarca tartışırız, kendin araştırırsan Atatürkün cam tozu içirilerek böbreklerinin iflas ederek öldürüldüğüne ulaşırsın, beni türk doktorlarına emanet ediniz sözü de buradan gelmiştir.

Muhalif dediğin adamlara bakalım; Topal Osman (Atatürk Öldürtmedi), Mustafa Suphiler (Komünizmi Getirmeyi Planlıyordu), Muhaliflere elbette tavır alacak. Atatürkün iyi bir müslüman olmadığını söyleyebilirsin, islam düşmanı olduğunu söyleyemezsin hiç kimse gocunmasın; Atatürk Türkiyeyi Sünni, hanefi bir toplumun yaşayabileceği modern bir ülke olarak tasarlamıştır. Diyanet İşleri, Elmalılı Hamdinin Tefsiri, Hz Muhammedin Mezarının Yıktırılmaması. Tek eleştirebileceğiniz husus tanrı uludur ezanının okutulması olabilir,

Türkçe İbadet hususu da sünnetle açıktır www.diniyazilar.com/2011/06/anadilde-ibadet-konusu-ve-kuranin-buna-cevabi

Bin küsür yıllık halifelik makamını yıkan Atatürk değil Osmanlının Lale Devridir. İstediğiniz kadar debelenin nur içinde yatan bir adama küfür içindesiniz.

edit: neyse sktir edin, kim neye inanmak istiyorsa ona inansın, insan neye inanmak isterse ona inanırmış. benim çalışmam lazım.

ağzımdan aldın. ha ayrıca kuran gökten inmedi. herhangi bir islamcıya sorabilirsin. direk hz.muhammet'e verildi. cebrail aracılığı ille.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:

atatürkün bilgeligini hic anlamadımki 1938 aklı bugunu nasıl yonetebilir oyleyse o zaman kanunideki fatihteki bilgeligi takip etseydik simdi super guc olurduk

Kanuni ve Fatih büyük komutanlardı. Atatürk büyük komutan ve büyük bir devlet adamıydı. Bir padişah ile Atatürk'ü kıyaslamak son derece saçma ve aptalca bir şey. Bu ülke bugün hala ve her şeye rağmen ayaktaysa Atatürk sayesindedir osmanlıcılar ve onun padişahları sayesinde değil. Tertemiz, mis gibi yıkanmış olan beyinlerinize hastayım sizin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

griffin bunu yazdı:

atatürkün bilgeligini hic anlamadımki 1938 aklı bugunu nasıl yonetebilir oyleyse o zaman kanunideki fatihteki bilgeligi takip etseydik simdi super guc olurduk

Kanuni ve Fatih büyük komutanlardı. Atatürk büyük komutan ve büyük bir devlet adamıydı. Bir padişah ile Atatürk'ü kıyaslamak son derece saçma ve aptalca bir şey. Bu ülke bugün hala ve her şeye rağmen ayaktaysa Atatürk sayesindedir osmanlıcılar ve onun padişahları sayesinde değil. Tertemiz, mis gibi yıkanmış olan beyinlerinize hastayım sizin.

nokta

Toplam Hit: 6662 Toplam Mesaj: 55