Oysa...Neyseee
-
Her kelimende, eksik kalmış her şeyin,bir getirisi olarak kini hissetmemek mümkün değil...
Bir de ileride yazılarında kullanmayı içinden geçireceğine inandığım bir kelime var ki,yazım hatası gözüme battı nedense...
==> "Değmezmiş"...
Duygu yoğunluğunu ifade ederken,böyle küçük şeyler bozmasın istedim diye düzeltiyorum,hoş gör =)
Eline sağlık...
-
Güzel olmuş, Allah Tamamına Erdirsin Hoca, Anladığım Kadarıyla Seviyorsun, Aşıksın.
-
bravo "Sana o an yakışan beyaz, gelinliğin beyazı olamazdı"
-
hoca süper devamını bekliyorum ...
-
yüregine saglık hoca. güzel olmuss. bi ara dertleselim bende de var aynı dertten...:):)
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Her kelimende, eksik kalmış her şeyin,bir getirisi olarak kini hissetmemek mümkün değil...
Bir de ileride yazılarında kullanmayı içinden geçireceğine inandığım bir kelime var ki,yazım hatası gözüme battı nedense...
==> "Değmezmiş"...
Duygu yoğunluğunu ifade ederken,böyle küçük şeyler bozmasın istedim diye düzeltiyorum,hoş gör =)
Eline sağlık...
-----------------------------
Eğer bir anlık gelen duygu yoğunluğunu klavyenizden akıtmaya başladığınızda bildiğiniz bütün imla kurallarını çöpe atarsınız.Çünkü yaşananlar çoğu zaman kelimelerin kifayetsizliğinin vesikası haline gelir ve böyle durumlarda da beyninizde ki fırtına öyle bir şiddetlenir ki;Önce kelimelerinizi ardından da sizi yutuverir...Sizin anlayacağınız kendi yaratmış olduğum fırtınada savruldum dün gece.Bu yüzden kelime veya imla hatalarının olması mümkündür...
Birde şunu eklemek istiyorum, hikayenin adından da anlaşılacağı üzere bir boşvermişlik, bir vazgeçmişlik var.Birçok şey yapmak isteyipde yapamamanın verdiği eziklik var..
-
ShockMan bunu yazdı:
Güzel olmuş, Allah Tamamına Erdirsin Hoca, Anladığım Kadarıyla Seviyorsun, Aşıksın.
ShockMan kardeşim keşke sevseydim de bunları kahrımdan değilde hasretten, özlemden filan yazmış olsaydım... -
xz bunu yazdı:
şunu farkettim ki , çükümüz olmasa duygumuz fln da olmayacak. nezaman enik gibi mıyklamaya başlıyoruz belliki bi hatundan terso bişi gördük, sille yedik bişi oldu bu bakımdan belki karı milletine şükretmemiz bile gerekiyor.
-----------------------------Yahu Xz Sen ne kadar Farklı bir insansın. Robot olduğundan Şüphelenmeye başladım. Gelişmiş Bir Androit olma ihtimalin var.
-
Yazdırana Saygılar ...
-
xz bunu yazdı:
şunu farkettim ki , çükümüz olmasa duygumuz fln da olmayacak. nezaman enik gibi mıyklamaya başlıyoruz belliki bi hatundan terso bişi gördük, sille yedik bişi oldu bu bakımdan belki karı milletine şükretmemiz bile gerekiyor.
geçenlerde hatun da böyle bişey dedi cinsellik olmasa ne aşkın ne sevginin ne de başka bişeyin anlamı yok sizin için olaya neredeyse aynı açıdan bakmanıza şaşırdım :D