Oysa...Neyseee

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------
    şunu farkettim ki , çükümüz olmasa duygumuz fln da olmayacak. nezaman enik gibi mıyklamaya başlıyoruz belliki bi hatundan terso bişi gördük, sille yedik bişi oldu bu bakımdan belki karı milletine şükretmemiz bile gerekiyor.
    Bence fazla Freud okuyorsun.Çünkü başta Freud ve sapık yazar etiketi yapıştırılmış olan Alfred Adler'de aşkın temelinde ki materyalin, hatta dünya üzerinde ki bu yarışın temelinde cinsellik olduğunu iddia etmişlerdir...

Fazla kaptırma kendini derim.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

Ben ateş topunu andıran koynunda sabahlamak istiyorken, hiç uyanmamayı bile almışken gözüme; tatlı sevişmelerimizinden sonra sırtıma takacağın tırnaklarının bende açacağı yaraları dezenfekte etmek için hazır tuttuğum tendürdiyot şişesiyle şimdi kalbime pansuman yapıyorum.Lütfen söylermisin seni benim sanmamın bedeli neydi?Oysa ben hazırdım bütün bedelleri fazlasıyla ödemeye, kredim bitmişti ama olsun çek yazardım,olmadı borçlanırdım yüreğine.. Neyseee

(: düşündüm bu paragrafı. edebiyatın ön sevişme hali. güzel olmuş. herkes burada düşündüklerie aynı gözle bakmayabilir ama aslında olması gerekir.  bastırılmış duygularla edebiyat yapılmaz.   yüreğine sağlık

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NowalgiN bunu yazdı:
    HannibALgan bunu yazdı:

Ben ateş topunu andıran koynunda sabahlamak istiyorken, hiç uyanmamayı bile almışken gözüme; tatlı sevişmelerimizinden sonra sırtıma takacağın tırnaklarının bende açacağı yaraları dezenfekte etmek için hazır tuttuğum tendürdiyot şişesiyle şimdi kalbime pansuman yapıyorum.Lütfen söylermisin seni benim sanmamın bedeli neydi?Oysa ben hazırdım bütün bedelleri fazlasıyla ödemeye, kredim bitmişti ama olsun çek yazardım,olmadı borçlanırdım yüreğine.. Neyseee

(: düşündüm bu paragrafı. edebiyatın ön sevişme hali. güzel olmuş. herkes burada düşündüklerie aynı gözle bakmayabilir ama aslında olması gerekir.  bastırılmış duygularla edebiyat yapılmaz.   yüreğine sağlık
    Novalgin kardeşim yazdıklarından dolayı teşekkür ederm.Edebiyatın ön sevişme halinde olan bazı yazılarımda var bir ara onları da eklemeyi düşünüyorum.Biraz erotik belki ama olsun;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    şunu farkettim ki , çükümüz olmasa duygumuz fln da olmayacak. nezaman enik gibi mıyklamaya başlıyoruz belliki bi hatundan terso bişi gördük, sille yedik bişi oldu bu bakımdan belki karı milletine şükretmemiz bile gerekiyor.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3130 Toplam Mesaj: 25