Oyun 7 Gb Update 7.74 Gb
-
Bu nasıl bi saçmalıktır, windows 8.1 update edince makinayı bazı oyunlarım silindi bunların içinde starcraft 2 de vardı, oyunu yeniden kurdum update edimmi dedi et dedim. Update boyutu 7.74 gb gösterdi oyunun kurulundan fazla olmuş oyunun update ti sc2 yi silmeden önce iyice düşünün arkadaşlar,
-
Sc2'nin öyle bi garipliği var hocam sürekli update alıyor :D
-
Ne Oran Var Ne Orantı :))
-
Hocam windows 8 bi virus oldugundan öyle hareketler cekior.
temizlemen lazım onu
-
@ sokoban
Sürekli update çekiyordu, ama temiz kurulum yapınca update oranına şaştım kaldım valla,
@ Shuqufe
Saçmalık valla, :)
@ HolyOne
Windows 8.1 yeni kurdum temiz kurulum yaparak, kurduğum windows sürümünü MD5 kontrolü yaptırdım temiz çıktı, virüs olduğunu sanmıyorum, ama eve gidince aklı başında bir virüs tarama programı kurup taratım,
-
Ben şöyle yapıyorum program Files\StarCraft2 yi yedkeliyorum harici diske birde c:\user altındaki starcraft ı yedkeliyorum
yeni makina kurulum bitince Starcraft exeyi çalıştıryorum update başlayınca iptal ediyorum.
elimdeki yedeği aynen yerine yapıştıryorum. sonra oyuna girince sadece haritaları indiriyor oda 1 dk anca sürüyor
gl hf
-
Hocam o update heart of swarm olmasın sakın. Hiç sıfırdan launcherdan yüklemeye çalışmadım ama wow gibiyse sen sc2 yi yüklersin o üstüne heart of swarmi otomatik indirir :D
-
orjinal degil de crack li kullaniyorsan olabilir,
cok eskiden ismi lazim degil bir antivirus programinin guncellemesi o sekildeydi
avp guncelleme yapacagi zaman sadece degisikligi degil guncelleme paketini eskileriyle beraber indirirdi her defasinda (:
-
win8 için mortal kombattaki elemanları çağırtıp hepsinden finish him yapmalarını isteyesim geliyo.
tanrı win7 yi korusun -
bendeki starcraft 2 16 gb 0_o
ama galiba hearth of the swarm ile wings of liberty yamaları da vardı oyuna yeni başladım hasta oldum oyuna resmen ama bazen campaign görevleri can sıkıyor
-
Eyvallah bundan sonra bende öyle yapacağım,
Yok onun dvd si ayrı, daha onu kurmadım onu kurduğum zaman onunda update boyutunu yazarım,
Orijinal oyun,
Windows 8.1 kullanıyorum çok hoşuma gidiyor, bence sende dene yenilik iyidir,