folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun 7 Gb Update 7.74 Gb

Oyun 7 Gb Update 7.74 Gb

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

söylediğim yöntemle oyun direk açılır matchmekinge basınca küçük bi download yapar okadar. 

hangi ligtesin ?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

söylediğim yöntemle oyun direk açılır matchmekinge basınca küçük bi download yapar okadar. 

hangi ligtesin ?

Multiplayer oynamıyorum oynarsamda use map setsing haritalarında oynuyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

hangi ligtesin ?

Multiplayer oynamıyorum oynarsamda use map setsing haritalarında oynuyorum,

eywallah 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Star craft 2 dediğin Heart of the swarm paketi ise oyunu offline(crackli) oynamak için tün updateleri yapman lazım ki buna oyunun ilk paketi Wings of Liberty de dahil o yüzden bu kadar fazla update var.Yani Heart of the swarm oynarken istersen wings of liberty paketini de oynayabilirsin.Eğer pc de yüklü olsaydı indirmene gerek kalmazdı.

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

online oyunların birçoğu  kendisi kadar günceeleme yapar 

bunuda öyle yapmışlardır ama okadar çok olması garip tabiki

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Cesnist

Bilmiyordum böyle olduğunu üstat, ilk oyunu kurunca update otomatik başladı ikinci oyunu kurmama bile izin vermedi,

zalimadam 

Çok anormal bir boyut valla üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Cesnist

Bilmiyordum böyle olduğunu üstat, ilk oyunu kurunca update otomatik başladı ikinci oyunu kurmama bile izin vermedi,

Dogrudur bende mal gibi beklemiştim oyunu acınca uyandım :D Ama bi bakımdan da iyi elinde 2 tane oyun olmuş oldu ilkini oynamadıysan onuda oyna 

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Cesnist

zalimadam 

Çok anormal bir boyut valla üstat,

Hocam dediğim gibi o heart of swarm ı da indirip kuruyor benden söylemesi.

Çünkü normalde blizzardın launcherleri hep böyle. Wow da mesela launcheri indir durdurmazsan cataclysim e kadar indirip kurar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

blizzard öyle bir firma ki, konuya girmeden hangi firmanın oyunu olduğunu tahmin etme yetisi kazandırıyor insana. :D

Toplam Hit: 2265 Toplam Mesaj: 20