Oyun 7 Gb Update 7.74 Gb
-
söylediğim yöntemle oyun direk açılır matchmekinge basınca küçük bi download yapar okadar.
hangi ligtesin ?
-
siyahbereli bunu yazdı
söylediğim yöntemle oyun direk açılır matchmekinge basınca küçük bi download yapar okadar.
hangi ligtesin ?
Multiplayer oynamıyorum oynarsamda use map setsing haritalarında oynuyorum,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
hangi ligtesin ?
Multiplayer oynamıyorum oynarsamda use map setsing haritalarında oynuyorum,
eywallah
-
Star craft 2 dediğin Heart of the swarm paketi ise oyunu offline(crackli) oynamak için tün updateleri yapman lazım ki buna oyunun ilk paketi Wings of Liberty de dahil o yüzden bu kadar fazla update var.Yani Heart of the swarm oynarken istersen wings of liberty paketini de oynayabilirsin.Eğer pc de yüklü olsaydı indirmene gerek kalmazdı.
-
online oyunların birçoğu kendisi kadar günceeleme yapar
bunuda öyle yapmışlardır ama okadar çok olması garip tabiki
-
@ Cesnist
Bilmiyordum böyle olduğunu üstat, ilk oyunu kurunca update otomatik başladı ikinci oyunu kurmama bile izin vermedi,
@
zalimadam Çok anormal bir boyut valla üstat,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
@ Cesnist
Bilmiyordum böyle olduğunu üstat, ilk oyunu kurunca update otomatik başladı ikinci oyunu kurmama bile izin vermedi,
Dogrudur bende mal gibi beklemiştim oyunu acınca uyandım :D Ama bi bakımdan da iyi elinde 2 tane oyun olmuş oldu ilkini oynamadıysan onuda oyna
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
@ Cesnist
@
zalimadam Çok anormal bir boyut valla üstat,
Hocam dediğim gibi o heart of swarm ı da indirip kuruyor benden söylemesi.
Çünkü normalde blizzardın launcherleri hep böyle. Wow da mesela launcheri indir durdurmazsan cataclysim e kadar indirip kurar.
-
blizzard öyle bir firma ki, konuya girmeden hangi firmanın oyunu olduğunu tahmin etme yetisi kazandırıyor insana. :D