folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Oyun Amaçlı Laptop Önerisi Lazım

Oyun Amaçlı Laptop Önerisi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Max. 2000tl ile alabileceğim oyun için kullanabileceğim leptop lazım. battlefield 3'ü ultura'da oynayabileceğim türden.

http://www.pcdepo.com/asus-k56cb-xx274h-notebook-urun10019.html Hakkında düşünceleriniz ?

modX @ la sene 2013 hala laptop'a le cola yazanlar var :(

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Max. 2000tl ile alabileceğim oyun için kullanabileceğim leptop lazım. battlefield 3'ü ultura'da oynayabileceğim türden.

http://www.pcdepo.com/asus-k56cb-xx274h-notebook-urun10019.html Hakkında düşünceleriniz ?

yoh amuga goyum abi yok ya bendede taşıma sorunu var ogrenci olmama ragman laptop isteedigin seviyeye ulaştirmiyo beni topla masaustunu keyif yap

OFree tarafından 03/Tem/13 19:34 tarihinde düzenlenmiştir

Freedoom is not free.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    OFree bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

yoh amuga goyum abi yok ya ben taşıma sorunu olsamda ogrenci olmama ragman laptop isteedigin seviyeye ulaştirmiyo topla masaustunu keyif yap

ben taşıma sorunu olsamda ne demek lan :D

Ayrıca toplayabiliyorsan bencede masaüstü topla laptoplar hala daha geride performans olarak masaüstülere göre.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    OFree bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

yoh amuga goyum abi yok ya ben taşıma sorunu olsamda ogrenci olmama ragman laptop isteedigin seviyeye ulaştirmiyo topla masaustunu keyif yap

ben taşıma sorunu olsamda ne demek lan :D

Ayrıca toplayabiliyorsan bencede masaüstü topla laptoplar hala daha geride performans olarak masaüstülere göre.

Masaüstü var leptop lazım.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

lenovo z580 e bak derim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

lenovo z580 e bak derim.

Lenovolar oyun degil de ofis bilgisayarı hocam. Bence pek kaldırmaz :D

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    erdemcakmak bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

lenovo z580 e bak derim.

Lenovolar oyun degil de ofis bilgisayarı hocam. Bence pek kaldırmaz :D

8 gb ramli i5 islemci 2 gb ekran kartı olan makina nie kaldırmasın? Teknik olarak var mı bir izahı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Msi game serisine bak yada monster. Diğer laptoplar oyun için tercih edilmemeli. Ayrıca almayı düşündüğün alet ultrabook sakın ha oyun oynamayı düşünme bile o aletle :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

arkadaşıma oyun için bir msi almıştık gayet başarılıydı ısınma sorunu nerdeyse hiç yok yani elbette biraz ısınacak ama benim gördüğüm en az ısınan laptop buydu :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam abartılı bir istek olmuş. Hele ki o fiyata istediğiniz performans çok çok zor.

Benim bilgisayarım G75VW-DS73-3D Ben dahi internette oynarken görüntü ayarlarını otomatiğe ayarladığımda pek çok ayarı orta ayarda gösteriyor. En yüksek ayarlarda elbette açıyor ama hafif kasmalar yaptığı için (sanırım bağlantıdan da olabilir) otomatiğe ayarlıyorum. Ama senaryosunu en yüksek ayarlarda veya 3D olarak orta ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum.

Demem o ki, 2000 liralık dizüstü bilgisayar alacaksanız, öyle istediğim oyunu full+full açacağım diyebileceğiniz bir bilgisayar bulabileceğinizden şüpheliyim. Ama yüksek ayarlarda oynatsın derseniz de, tahmini olarak 2000-3000 lira arasında bir fiyatta ürün bulabilirsiniz kanaatindeyim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Arkadaşta MSI var müthiş kesinlikle MSI bakmalısın bir kere.Tabi atladım hemen öylede 2.500 e mi ne almış o ama canavar yani alet :D

dyrnade tarafından 02/Tem/13 03:43 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4984 Toplam Mesaj: 43