folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Oyun Amaçlı Laptop Önerisi Lazım

Oyun Amaçlı Laptop Önerisi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam bu pc ultra ayarlarda oynatır. Güzel makine ama bu tür yüksek donanıma sahip pclerin bir handikapı da var o da güç tüketimi.

Yani bu laptop u alırsan bataryada 2.5 saatten fazla kullanmayı bekleme.

Bu arada gtx660m in benchmark sonuçlarına şurdan bakabilirsin. Fps olarak 30 yeterli bir seviyedir zaten 60-100 falan en akıcı oyun deneyimi sunar. 15 altında oyunda takılma dediğimiz olay ortaya çıkıyor. Tabii verdiğim linkteki fps değerleri tam senin laptopunla uyuşmayabilir ama o değerlerde en sağda olan yüksek değer senin verdiğin laptup un bileşenleri ile uyuşuyor gibi. Sen birkaç fps daha fazla alabilirsin.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html

Evet 2 saat filan anca dayanacak 4400 mah batarya var.

ekran kartı sağlam ama biraz araştırdım onuda.

vazgeçtim gibi ama hocam,

alet sağlamda bu fiyata masaüstü canavar bişey topladım az önce gidip vatanda.

Kafam karıştı şimdi bu aleti gittim gördüm 15 inç bana çok küçük geldi zaten oyun için alıyorum pek bi zevk vermicek o ekranda.

Taşınma durumum da var o yüzden de masaüstü olayını nası yapıcam bilmiyorum :|

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam bu pc ultra ayarlarda oynatır. Güzel makine ama bu tür yüksek donanıma sahip pclerin bir handikapı da var o da güç tüketimi.

Yani bu laptop u alırsan bataryada 2.5 saatten fazla kullanmayı bekleme.

Bu arada gtx660m in benchmark sonuçlarına şurdan bakabilirsin. Fps olarak 30 yeterli bir seviyedir zaten 60-100 falan en akıcı oyun deneyimi sunar. 15 altında oyunda takılma dediğimiz olay ortaya çıkıyor. Tabii verdiğim linkteki fps değerleri tam senin laptopunla uyuşmayabilir ama o değerlerde en sağda olan yüksek değer senin verdiğin laptup un bileşenleri ile uyuşuyor gibi. Sen birkaç fps daha fazla alabilirsin.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html

Evet 2 saat filan anca dayanacak 4400 mah batarya var.

ekran kartı sağlam ama biraz araştırdım onuda.

vazgeçtim gibi ama hocam,

alet sağlamda bu fiyata masaüstü canavar bişey topladım az önce gidip vatanda.

Kafam karıştı şimdi bu aleti gittim gördüm 15 inç bana çok küçük geldi zaten oyun için alıyorum pek bi zevk vermicek o ekranda.

Taşınma durumum da var o yüzden de masaüstü olayını nası yapıcam bilmiyorum :|

Taşınma durumun varsa şöyle bir yol izleyebilirsin. Ya taşındığın yerde vatan bilgisayar varsa oradan alıcan, ya da internetten bütün ürünleri sipariş edip taşındığın yere getirtcen, ama bu durumda bütün parçaları kendin takman lazım.

Harcayacağın paraya göre her türlü masaüstü daha fazla performans ve daha az sıkıntı verir. Ondan dolayı eğer her yere taşıyayım takıntın yoksa oyun oynamayı seven bir insan için masaüstü vazgeçilmezdir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    remixir
    remixir's avatar
    Erkek

Fiyatları hakkında pek bilgim yok ama Razer laptoplara bakabilirsin hocam.

Drift never stops
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html alayım dedim kafam karıştı. Ekranı küçük şarzı dayanmaz başka eksiği var mıdır ?

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

daha ucuz dersen hp g6 2212 et var ısınma sorunu yok sadece benim gibi takıntılıysan sorun olabilirde.kaldırmadığı oyun yok her şeyi ultra oynuyorum

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html alayım dedim kafam karıştı. Ekranı küçük şarzı dayanmaz başka eksiği var mıdır ?

Buradaki freedos biliyorsun değilmi.

Crackli bir windows sürümünü hazırla almadan ya da git orijinal satın al :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı

Buradaki freedos biliyorsun değilmi.

Crackli bir windows sürümünü hazırla almadan ya da git orijinal satın al :)

adına koyar hallederiz tek sorun o olsun  :)

hacked75 tarafından 04/Tem/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bütçeyi arttırdım sadece oyun oynayabileceğim yeni çıkan oyunları ulturada açacak laptop arıyorum;
    Bütçe 3.100 Tl

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocam 2000 liraya zor bulursun ama 3000 olur dersen sana alienware'ii öneririm. Benim için 13'' de yeter desrsen bi alienwarede 13 olupta oyun için kullanılabilen lebtaplar var. Başlangıç fiyatı 1099 doler; EDİT: Ayrıca ekran kartı gtx. Pardon hocam bunlar 14inç miş. 15.6 yok zaten bunların 17 ve 18 var bide. 17inçlerin başlangıç fiyatı1499 dolar diyor.

http://www.dell.com/us/p/alienware-14/pd.aspx

http://www.dell.com/us/p/alienware-17/pd.aspx

banneduser tarafından 27/Haz/14 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-16F370-440327-445902.html

bunu kullaniyorum. SSD, RAM ve CPU'yu modifiye ederek aldim. 4 civarina geldi ama auw auw. kim demis notebook ile oyun oynanmazmis diye.

Hocam monsterde ısınma sorunu var. Koca leptapa bi tane fan koyuyolar.

ride or die..
Toplam Hit: 4986 Toplam Mesaj: 43