Oyun Bağımlılığım
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
üff yerimi bilmem bilmem ne zamandır araaftayım.. :(
-----------------------------bu ne abi ne alaka konuyla :D canın sıkılmış senin.
-
ulquiorra bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
üff yerimi bilmem bilmem ne zamandır araaftayım.. :(
-----------------------------bu ne abi ne alaka konuyla :D canın sıkılmış senin.
-----------------------------her zmn sıkkın ki, klasik halim ben,m o.. :D
-
emreslmn bunu yazdı:
Son bır kac aydır o kadar dısarıya bagımlı oldumkı sonunda 2 gun once wowa baslama kararı aldım.
Yada bır doktordan yardım alabılırsın.
-----------------------------:/
i say no no no :D
-
hocam oyunların başında çok oturursan bahsur yapıyor :D annem söylediği gün knight online da krallığı bırakmıştım.
-
Clickanddie bunu yazdı:
hocam oyunların başında çok oturursan bahsur yapıyor :D annem söylediği gün knight online da krallığı bırakmıştım.
ahh ah annem söylediği zaman knight online ı bıraksaydım şimdi dgs saçmalığıyla uğraşmayıp direk bil.mühendisliğinde okuyor olurdum...:S
Çok sık oyun oynamayın arada takılın işte hacılar :) -
eğer wow gibi oyunlardan bahsediyorsan en kolay yolu ubuntu formatı at
-
asiminnesli bunu yazdı:
eğer wow gibi oyunlardan bahsediyorsan en kolay yolu ubuntu formatı at
Backtrack kullan hack bağımlılıgın baslar :D -
oyun oynarken geçirdiğin vakit ölü vakittir. oysa neler kaybettiğini bir bilsen , asla oyun oynamazsın, ama neler kaybettiğini bilemediğin için oyuna devam ediyosun. sana neler kaybettiğini gösterecek biri lazım. yazılıma merak sal hacım.veya edebiyata.yani oyun harici milonlarca şey var, keşfedip ufaktan başla. bi başla yeterki...
-
Bilgisayar oyunları, '' Ölü vakit '' olarak değerlendirilemez. Bu konuda tartısılacak kategori, online yani mmorg tarzı oyunlardır. Çünkü burada saymaya gerek duymadığım birçok oyun, sağlam birer senaryoya oturtulmuştur. Tıpkı, izlediğimiz aksiyon filminin içerisinde olmak gibi. Gel gelelim mmorg yani online oyunlarda durum farklıdır. Hatta onlardada bir senaryo olusturulmaya cabalanır ancak, olusturulan dünya, hiçbir zaman Lord of the Rings kadar köklü olamamıştır. Ben yeni tasarlanan oyunları takip ederim. Başladığımda sapık gibi oynar bitiririm. Ancak daha sonra gidip yazdığım kitaba devam ederim. Canım sıkılır alıp bisikletimi bir iki hareket yapar ter atarım. Bir arkadaşım arar gidip birer bira içerim gece uzar sohbet ederim. Aslında sorun, bu durumu büyütmeniz olabilir mi ? Kolay gelsin.
-
Karı bul kendine.