folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oyun Bağımlılığım

Oyun Bağımlılığım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Karı bul kendine.

-----------------------------

Ahahahaha :D Bir kahkaha patlattım, höst dedim sonra kendime..

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pistor
    Pistor's avatar
    Erkek

bende yiğene verdim bitti  :D  çok da kolay oldu acaba naapmış die bakmaya çalıştım şifre deiştirmiş :D ööle kaldı işte 

Ben Yalnızlığı Bilmeyen Bir Hileciyim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

karar aldım günde 30dk ile sınırlandırıyorum oyun faslını artık, belki sikilen hayatım geri gelmicek ama kalanını kurtaralım bari.. ;) sabredebiliresem tabi..

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salim
    Salim's avatar
    Erkek

Oyunları kaldır senin yuttuğunu düşün mesela ben programlamaya girmeden önce,oyun oynardım fakat için hiç rahat etmiyordu lan olum bu senin hayatını bitiriyor,gitbirşeyler öğren para kazan sonra bıraktım oyun oynamayı 2-3 senedir oyun oynamıyorum.

Salim ol Alim ol Hain olma !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Omerta oyna hocam zamanında çok sarmıştı.

hay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Uyku kaçtı yarın iş var oyun oynayayım öncesinde bi tbt yapim dedim üstüne bu konu tam geldi :D

Toplam Hit: 4171 Toplam Mesaj: 27