Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi
-
Selamun aleyküm müridler.
Öncelikle bilgisayar donanımından hiç anlamadığımı belirtmek isterim yazacağınız yorumlarda daha anlaşabilir bir şekilde yazarsanız sevinirim.
Bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum oyunlarda donma,kasma vs. gibi şeyler olmayacak yüksek dereceli oyunlarda bile fakat bunu 1500 lira civarında bir fiyata toplamak istiyorum malum öğrenci :(
Eğer dersenizki 1500 lira civarında istediğin tarzda bir bilgisayar toplaman imkansız. O halde ne kadara maal olur ?
Eğer mümkün ise nerelerden temin edebilirim ? ( Gideceğim yerde anlamıyorum diye kazık atıcak bir yer olmamalı,yada forumdan birisi yardımcı olursa beraberde gidilebilir )
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. -
takipteyim hq olmasada max1500 e ideal pc arıyorum
-
özellikle işlemci ve ekran kartının diğer donanımlardan pahalı olması lazım . oyun bilgisayarları bu 2 segment üzerine kurulu .
-
----------------
-
Şu an aktif olan şöyle bir konu var...
http://www.tahribat.com/Forum-3500-4000-Tl-Arasi-Amd-Islemcili-Bilgisayar-Tavsiyesi-183742
-
bende anakart önerilerine açığım
-
my4 bunu yazdı
özellikle işlemci ve ekran kartının diğer donanımlardan pahalı olması lazım . oyun bilgisayarları bu 2 segment üzerine kurulu .
Öyle imiş peki fiyat hakkında bir bilgilendirme yalabilir misin ?
SerYolcu
Hocam o konuya baktım dediğim gibi donanımda pek anlamadığım için pek bir açılık bulamadım kendim için ve 3500-4000 tl arası bir sistemden bahsediliyor tavsiyelerde ona göre ben yazdığım gibi 1500 civarında -
Hocam sadece kasa mı düşünüyorsun yoksa komple monitör klavye vs dahil bir sistem mi. Komple sistem ise 1500tl ye hele doların şu anki konumunda alt-orta, orta bir sistemi anca toplayabiliriz.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam sadece kasa mı düşünüyorsun yoksa komple monitör klavye vs dahil bir sistem mi. Komple sistem ise 1500tl ye hele doların şu anki konumunda alt-orta, orta bir sistemi anca toplayabiliriz.
Hocam eğer monitörü değiştirmem veya değiştirmemem performansta bir değişiklik yapacaksa nasıl desem 300 lira falan çıtayı yükseltebilirm he yok bir etkisi olmaz diyorsan şuan için gerek yok klavye ve mousem var zaten oyun için sadece kasa parçaları olarak düşünmüştüm.
-
Anakart:
236tl
Kasa:
291tl
Ekran kartı:
365tl
Ram:
214tl
İşlemci:
403tl
HDD:
165tl
--------------------------
Toplam 1674 tl
Bu bilgisayar ile far cry 3 gibi oyunları high, hatta bazı özelliklerini ultra da falan rahat oynarsın.
Not: Şuan vatanbilgisayarda %25 indirim var yakında yükselebilir bu fiyatlar ona göre.
torpedo_XL tarafından 09/Eyl/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyun oynamak istiyorsan i,yi bir konsol alsana ne diye pc ile uğraşıyonki :D şimdiki pc nide nete girmek için kullanırsın
Kişisel fikrim 1500 liraya şuan toplıyacağın pc ile bir çok oyunu oynarsın senelerce oynarsın tabi sneler geçtikce görüntü ayarlarını biraz düşürerek oynarsın