folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Selamun aleyküm müridler.

Öncelikle bilgisayar donanımından hiç anlamadığımı belirtmek isterim yazacağınız yorumlarda daha anlaşabilir bir şekilde yazarsanız sevinirim.

Bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum oyunlarda donma,kasma vs. gibi şeyler olmayacak yüksek dereceli oyunlarda bile fakat bunu 1500 lira civarında bir fiyata toplamak istiyorum malum öğrenci :(

Eğer dersenizki 1500 lira civarında istediğin tarzda bir bilgisayar toplaman imkansız. O halde ne kadara maal olur ?

Eğer mümkün ise nerelerden temin edebilirim ? ( Gideceğim yerde anlamıyorum diye kazık atıcak bir yer olmamalı,yada forumdan birisi yardımcı olursa beraberde gidilebilir )

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

takipteyim hq olmasada max1500 e ideal pc arıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

özellikle işlemci ve ekran kartının diğer donanımlardan pahalı olması lazım . oyun bilgisayarları bu 2 segment üzerine kurulu . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

----------------

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Şu an aktif olan şöyle bir konu var...

http://www.tahribat.com/Forum-3500-4000-Tl-Arasi-Amd-Islemcili-Bilgisayar-Tavsiyesi-183742

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bende anakart önerilerine açığım

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

özellikle işlemci ve ekran kartının diğer donanımlardan pahalı olması lazım . oyun bilgisayarları bu 2 segment üzerine kurulu . 

Öyle imiş peki fiyat hakkında bir bilgilendirme yalabilir misin ? 

SerYolcu

Hocam o konuya baktım dediğim gibi donanımda pek anlamadığım için pek bir açılık bulamadım kendim için ve 3500-4000 tl arası bir sistemden bahsediliyor tavsiyelerde ona göre ben yazdığım gibi 1500 civarında

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam sadece kasa mı düşünüyorsun yoksa komple monitör klavye vs dahil bir sistem mi. Komple sistem ise 1500tl ye hele doların şu anki konumunda alt-orta, orta bir sistemi anca toplayabiliriz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam sadece kasa mı düşünüyorsun yoksa komple monitör klavye vs dahil bir sistem mi. Komple sistem ise 1500tl ye hele doların şu anki konumunda alt-orta, orta bir sistemi anca toplayabiliriz.

Hocam eğer monitörü değiştirmem veya değiştirmemem performansta bir değişiklik yapacaksa nasıl desem 300 lira falan çıtayı yükseltebilirm he yok bir etkisi olmaz diyorsan şuan için gerek yok klavye ve mousem var zaten oyun için sadece kasa parçaları olarak düşünmüştüm.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Anakart:

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-%28oc%29-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235

236tl

Kasa:

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/thermaltake-vn470b1w2e-commander-700w--pencereli-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=60888

291tl

Ekran kartı:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11200-16-20g-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

365tl

Ram:

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-khx1600c9d3k28gx-8gb-%282x4gb%29-hyperx-genesis-xmp-ddr3-1600mhz-cl9-ram/productdetails.aspx?I_ID=54066

214tl

İşlemci:

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd8320frhkbox-fx-x8-8320-soket-am3+-35ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63159

403tl

HDD:

http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st1000dm003-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59053

165tl

--------------------------

Toplam 1674 tl

Bu bilgisayar ile far cry 3 gibi oyunları high, hatta bazı özelliklerini ultra da falan rahat oynarsın.

Not: Şuan vatanbilgisayarda %25 indirim var yakında yükselebilir bu fiyatlar ona göre.

torpedo_XL tarafından 09/Eyl/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Oyun oynamak istiyorsan i,yi bir konsol alsana ne diye pc ile uğraşıyonki :D şimdiki pc nide nete girmek için kullanırsın

Kişisel fikrim 1500 liraya şuan toplıyacağın pc ile bir çok oyunu oynarsın senelerce oynarsın tabi sneler geçtikce görüntü ayarlarını biraz düşürerek oynarsın

Toplam Hit: 4149 Toplam Mesaj: 34