Oyun Fuarına Gidelim Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Beyler ben yarın gidicem fuara Avcılardan nasıl gidebilirim bilgisi olan varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

hayat istanbulluya güzel amk ne kadar fuar varsa orda

gel istanbulada gör ebeninkini tersten...

5D fanteziisi yaşarsın :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocalar giden var mı pazar günü gitmeyi düşünüyorum da çok coluk çocuk varsa gitmeyelim.

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Kazekage bunu yazdı

Beyler ben yarın gidicem fuara Avcılardan nasıl gidebilirim bilgisi olan varmı ?

Metrobüse bin mecidiyeköyde in. Herhangi birine taksime nasıl yürürüm diye sor, gösterirler. harbiyede zaten lütfi kırdar. 5 dknı almaz. 

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    Kazekage bunu yazdı

Metrobüse bin mecidiyeköyde in. Herhangi birine taksime nasıl yürürüm diye sor, gösterirler. harbiyede zaten lütfi kırdar. 5 dknı almaz. 

Eyvallah hacım sağol bu çift katlı otobüslere binersemde sıkıntı olmaz sanırım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek
    Kazekage bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı
    Kazekage bunu yazdı

Eyvallah hacım sağol bu çift katlı otobüslere binersemde sıkıntı olmaz sanırım :)

hacı çift katlılara niye biniyosun metrobüse bin avcılardan .hem illaki otobüse binicem diyosan çift katlı ya binme fazla para alıyo 4 lira filan alıyo öğrenci indirimi geçmiyo çift katlılarda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bundan 5 sene önce gayet güzeldi ama şimdi acayip çoluk çocuk dolmuş. En azından geçen sene öyleydi, hatta fuar alanının yarısını point blank denen yeni ilkokul-liseli oyunu ile ttnet in tv dalgası kaplıyordu.

Nerde o eski gamex fuarı. İntel falan en son sistemlerini kurup millete kullanma fırsatı falan veriyorlardı.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    korayozrak bunu yazdı

Giden olursa lol skin kodu dağıtıcaklar bana ordan kod alırlarsa hayrına çok sevinirim :D

aynen banada alırsanız duacınız olurum . konyadan gelemiyoz mlsf.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

arkadaşlar riot fuara katılmıyor oyüzden skin kodu falan yk :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

arkadaşlar riot fuara katılmıyor oyüzden skin kodu falan yk :)

ee öyleyse turnuva yayınıda mı yok hocam?

Toplam Hit: 4071 Toplam Mesaj: 23