Oyun Fuarına Gidelim Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    SiyahBeyaz bunu yazdı
    FCN bunu yazdı

arkadaşlar riot fuara katılmıyor oyüzden skin kodu falan yk :)

ee öyleyse turnuva yayınıda mı yok hocam?

inan bilgim yok bende gidicektim yoğunluktan gidemedim fakat donanimhaberdeki konuda gördüm bende şaşrıdım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

hacılar hocalar bugun fuara gittim eğlenceliydi dedikleri gibi riot katılmamıştı sadece lol turnuvası düzenlendi onun haricinde HoN Bölümü vardı yaklaşık bir 20 pc felan varmı baya oyuncu seti ordan t shırt çanta felan aldım bol bol Poster aldım newerwinter 100 zen lik kod verdiler mouse pad felan aldım Çok büyük değil ama evde sıkılıyorsanız gidin hiç para harcamıorsunuz bile ama bi ice tea 5lira içime oturdu Aldıklarımdan çıkardım tabi :d

Cosplayli hatunlar cana yakın bol bol resim çektirebilirsiniz ve arkadaşların dediği gibi çocuklar çok aşırı derece hemde anne annesiyle gelen felan var dı 

Knight online 2 dedikleri oyunu denedim Kingdom online'ı cidden çok akıcı skiller Ko daki gibi ve Duel atarken bile çok eğlendik arkadaşla baya bi 20 kere felan duel attık oyun türkçe olarak ekim ayında gelicekmiş mutlaka deneyin.

Ragnarok Online 2 denedim Oyun beklediğimde iyi çıktı şuan indiriyorum yarın oynucam inşallah 

Forsaken World standı vardı kaçarak uzaklaştım ama Poster aldım öyle kaçtım posterler güzeldi :) 

Newerwinter Standı var oyunu deniyebilirsiniz en azından fikir oluşur. 

Genel olarak 10 üzerinden 7 lik bi fuardı gidilesi bence zamanınız varsa bugun 07.09.2013  ve yarın Gidebilirsiniz :)

Toplam Hit: 4073 Toplam Mesaj: 23