Oyun İçin Bilgisayar Önerileri
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------
yav bi susun gidin dolma bilgilerle konuşmayın 6 yıldır ati kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı şimdiye kadar
-----------------------------sorun çıkar demiyorum Nvidia ya göre biraz daha geride...
-
Draenei bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
Draenei bunu yazdı:
ati ekran kartı olmaz Nvidia şart ^^
Nedenki ?
-----------------------------Nvidiayla Atiyi kıyaslayabiliyorsan, herhangi bir cevaba dahi gerek yoktur.
Sana ordan kıyaslama yapıyormuşum gibi göründüyse bir şey diyemem ama sen konuyu anlayamamışsın.
-----------------------------bana ATI nin reklamını yapan bir oyun gösterin belki ikna olurum :)
Tebrik ediyorum konuyu nerden nereye getirdin ? ben ne demek istiyorum sen ne anlıyorsun ?
Oyun için,çok çok profesyonel olmayan çizimler için tabikide benimde tercihim ve önerim Nvidia olur ama dikkat ettiysen işlemci seçimi olarak sadece 1,5Mb önbellekli bir işlemci seçilmiş,bu işlemci varken istersen GTX590 tak hikaye olur bunun içinde bende Nvidia seçiminden vazgeçip ati ekran kartına yönelmesini ve F/P oranını yakalamasını önerdim ama sen bambaşka bir şey anladın.
Umarım artık sadece para yönünden ati ekran kartı önerdiğimi anlamışsındır ? -
:)
-
geç baba 70-80 lira daha fazla alırım Nvidia alırım :)
-
Ayrıca Nvidia ekran kartına O.C. yapmak isteyenler için bu programı öneririm
Nvidia inspector
http://downloads.guru3d.com/NVIDIA-Inspector-1.94-download-2612.html -
Draenei bunu yazdı:
geç baba 70-80 lira daha fazla alırım Nvidia alırım :)
Evet alırsın sen,haklısın. -
aga amd 4800+ 64x2 işlemcim var üstüne hd5770 kart var inanırmısın cod 4 ü çalıştırmıyor :) nvidia 7300 le kart ım ile cod mw2 oynadım bu alette driverden mi başka b boktanm mı oynayamıyorum. Az önce e gta 4 ü yavaş olduğu için sinirle kapattım.
-
Jubei bunu yazdı:
işlemci olmamış+ekran kartını nvidia yerine ati seçerse daha uygun birşeyler olabilir ayrıca ekran kartının modelini düşürerek işlemciyi mutlaka yükseltmeli.
-----------------------------ATI'mi ?? :DD
-
kivanc bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
işlemci olmamış+ekran kartını nvidia yerine ati seçerse daha uygun birşeyler olabilir ayrıca ekran kartının modelini düşürerek işlemciyi mutlaka yükseltmeli.
Çok komik dimi ? -
Jubei bunu yazdı:
kivanc bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
Çok komik dimi ?
-----------------------------yok dostum hemen kızma.ben de bikaç bilg.geçti elimden hepsi nvidia idi.şahsen ben pek memnun kaldım.arkadaşta aldı bi dizüstü.canavar gibiydi.ekran kartı atiydi.sonra baktı oyunda bilmem çizimde saçmaladı makina.arkadaş makina müh. saydı sövdü makinaya.ordan gözümüz korkmuş.. :D