Oyun İçin Bilgisayar Önerileri
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
Jubei bunu yazdı:
kivanc bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
işlemci olmamış+ekran kartını nvidia yerine ati seçerse daha uygun birşeyler olabilir ayrıca ekran kartının modelini düşürerek işlemciyi mutlaka yükseltmeli.
-----------------------------ATI'mi ?? :DD
Çok komik dimi ?
-----------------------------yok dostum hemen kızma.ben de bikaç bilg.geçti elimden hepsi nvidia idi.şahsen ben pek memnun kaldım.arkadaşta aldı bi dizüstü.canavar gibiydi.ekran kartı atiydi.sonra baktı oyunda bilmem çizimde saçmaladı makina.arkadaş makina müh. saydı sövdü makinaya.ordan gözümüz korkmuş.. :D
Dostum aslında kızdığım şey kısacık bi kelime yazıp konuyu iç etmelerine kızıyorum yoksa açıklamalı olarak en sert eleştriyi yap kullanıcı görüşlerini belirt istatiksel bilgiler ver,test sonuçları koy ortaya,şahsi olarak hakaret etmeden karşı görüş belirt. o zaman tamam eyvallah derim ama böyle konun orta yerinden dalıp çok alakasız bir şekilde ati olmaz demek pek olmuyor maalesef.üstüne alınma sakın sözüm sana değil sadece derdimi paylaştım. -
anlıyorum.sen işin teknik kısmıyla yakından ilgilisin.ama işte arkadaşların bazıları pek o şekilde düşünmüyor. her iki ürün de iyi, fakat reklamı iyi kullanan nvidia. o yüzden biraz daha öne çıkıyor. oyun piyasasına daha hakim gibi geliyor bana. eh haliyle oyuna her girdiğimizde NVIDIAAAAaaa! diye kulağımıza sessizce fısıldayan hatunun sesi cezbetmiyor da değil hani..!:DD
-
kivanc bunu yazdı:
anlıyorum.sen işin teknik kısmıyla yakından ilgilisin.ama işte arkadaşların bazıları pek o şekilde düşünmüyor. her iki ürün de iyi, fakat reklamı iyi kullanan nvidia. o yüzden biraz daha öne çıkıyor. oyun piyasasına daha hakim gibi geliyor bana. eh haliyle oyuna her girdiğimizde NVIDIAAAAaaa! diye kulağımıza sessizce fısıldayan hatunun sesi cezbetmiyor da değil hani..!:DD
Zaten o hatunu bi yakalasam :D -
Başka önerileri olan ?