folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Oyun İçin Topladıgım Sistem 1500TL Bakınız.

Oyun İçin Topladıgım Sistem 1500TL Bakınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    o kadar farklı konulara girdinizki insanin VATAN PC ye girip 2000 tl lik 1 makina alip kazıklanası geliyor :D

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Aslında doğru diyosun yapaçağın en mantıklı şey internete güvenmek nasılmı.

Pc yi oyun için alıyorsun 4 çekirdek ile 2 çekirdekin oyunlarda getirdiği performans değerlerine bak bu işden gerçekten anlayanlar ve kullanıp görenlerin yanıtlarına bakarsan E8400 yada E8500 gibi bişey al dediklerini nette görebilirsin kendim E8400 den Q9550 ye geçmiş bir insan olarak söylüyorum oyunlar için 2 çekirdek sana yeter dostum.

Alaçağın anakart konusunda modelini nette arattır forumlara bak insanlar nası sorunlar yaşamışlar çözümü bulabilmişlermi sorunu yaşayan ne kadar insan var ben kendim asus anakarttan şaşman gigabyte çok ii anakartlarınıda kullandım geçmişd, P45 chipsetli bir anakart işini fazlasıyla görür marka modeli forumlardan biraz araştırarak kendinde belirleyebilirsin.

Ramlare gelinçe böle bir sisteme gidipde kingston 800 mhz ram takılmaz adam gibi 1066 yada 1200 mhz ddr2 CL5 bişey al sistemin hızına hız kat.

Ekran kartına gelinçe İntel = nvidia ekran kartıdır amd = Ati ekran kartıdır en iyi uyumu bu işlemçiler bu ekran kartlarıyla gösterirler nette bununla ilgili birçok tartışma ve kullanıçı deneyimlerini okuyabilirsin.

Hatta harddiskide seagate almanı tavsiye edebilirim kendim şu anda 418as modeli 2 adet 500 gb harddisk kullanıyorum sessiz ve performanslı.

Kasa ve powera gelirsek topladığın sisteme 500 watt çivarı power aslında yeter ama sen 600 watt çivarı bişey al yarın ekran kartını değiştirip daha ii bişey aldığında powerın yetersiz kalmasın 2 çi sefer power almak zorunda kalma 1 kere al iyisinden.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

o değil de
    dvd writer neden harici ?

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

ilerde oyuna merak sararsam konudan faydalanayim :)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hoca 1 Milyarlık Bir Pc Al Üzerine Ram Ekran Karı Vb Aban Böyle Daha İyi Olur ;)

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------
    carnager bunu yazdı:
    oyun için bilg topladın bu kadar fiyata ve ram i 800 mhz ye alcan he ? bence kingston hyperX serisine bi göz at...

ddr3 destekli bir anakart almanı tavsiye ederim illa 1366 soket olması gerekmiyor ddr3 destekli 775 pin asusun bi anakartı vardı çok güzel bişey p5e3 mü ne onu alabilirsin 

kesinlikle ddr3 desteli bi anakart al. arkadaş güzel demiş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Bençe oyun için ddr3 sistem toplamak şu an mantıklı değil fiyatları hala yüksek + oyuna fazla bir katkısı olmıçaktır 1066 yada 1200 mhz bir ddr2 ram işini göreçektir.Ona verçeği parayla ekran kartının modelini biraz daha yüksek alabilir.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

venom88'e katılmayarak söyliyim günümüzdeki oyunu E8500 açarken 3 yıl sonra emin ol oyunlarda en düşük hızda

açılıcak :) almışken 4 çekirdek al hee intel alma da amd taktır ama 4 çekirdek olsun ;) ekran kartın da en az 256 bit

olsun nvidia veya ati orasına karışmam ama tavsiyem ati 4890 sanırsam 256 bitti ondan almandır 2 hafta sonra 5000

serisi çıkacak atinin 4800 serisi ucuzlar ;) anakartın da veriyolu iyi olsun darboğaz yapmasın ramlarini de en düşük 800

mhzden al ama en düşük yani :) bu arada her 1033 mhz ram destekleyen anakart ta 1033 ram çalıştırmaz onu da

söyliyim o yüzden anakart kalite bişey olsun :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

E8200 2.66

ati hd 3650 512 mb

2X1 gb hyper-x 1066 mhz kingston

500 watt high power

gigabyte p31 anakart

creative sound blaster 7+1 ses kartı

500 gb western caviar black 3.5 hard disk

oyun makinası budur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

İşlemçi piyasasında 3 yıl sonrası için hesap yapmak mantıklı değil 45nm intel işlemçiler bile 1 yıl içersinde ne kadar değiştiğini ve üstüne İ serisi işlemçiler geldiğini düşünüçek olursan 3 yıl çok uzun bir zaman bana göre bugün alınan bir pc nin ömrü en fazla 2-3 yıldır bunun ömrünü ekran kartı ve müsaitse cpu upgrade yaparak biraz daha uzatabilirsin.

Toplam Hit: 5982 Toplam Mesaj: 38