Oyun İndirmek?
-
thepiratebay.ee hacı :)
Piratebay tarafından 09/Ağu/12 04:51 tarihinde düzenlenmiştir -
daha çok filmlerde kulansamda "isohunt" ta saglm oyunlarıda bulablrsn
-
zamunda
her bokuda buluyorum.
-
ya bana Command and Conquer Tiberium wars ın sağlam torrenti lazım. Zamunda daki çok sağlam değil ve 1 tane. Varsa pm lerseniz çok sevinirim bulamadım kaçgündür ve canım çok çekiyor meret oyunu. :/
-
Forever_Piratebay bunu yazdı
IE'Den direk indiriyorum dosyayı diğer tarayıcılardan giriş soruyor sayın piratebay açıklar mısınız :|¨¨ -
1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
IE'Den direk indiriyorum dosyayı diğer tarayıcılardan giriş soruyor sayın piratebay açıklar mısınız :|¨¨hocam biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olabilirim. Şu an pcde tam 5 tane tarayıcı yüklü (chrome,firefox,opera,internet explorer,tor browser)
hiçbirindede sorunum yok .
-
şuan zamundaya giriyor bir sıkıntı yok.
Bende zamunda öneririm.
-
SweeneyTodd bunu yazdıpatates bunu yazdıhezarfen bunu yazdıPyramiD bunu yazdı
zamunda
zamundaya giremiyorum sadece benmi giremiyorum?
Ben de giremiyorum hocam.
Belli IP aralıklarını engelliyorlar heral, http://bgtorrentz.net/ üzeriden girebilirsiniz.
-
flickR bunu yazdı
torrentz.eu
-
Forever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
IE'Den direk indiriyorum dosyayı diğer tarayıcılardan giriş soruyor sayın piratebay açıklar mısınız :|¨¨hocam biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olabilirim. Şu an pcde tam 5 tane tarayıcı yüklü (chrome,firefox,opera,internet explorer,tor browser)
hiçbirindede sorunum yok .
Hocam IE'den download dediğimde torrent dosyası iniyor sorun yok, öbür tarayıcılardan girdiğimde paypal soruyor.
Şu an düzelmiş herhalde dün vardı öyle 1 sorun.
Olursa yine yazarım :D