Oyun İndirmek?
-
1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
thepiratebay.ee hacı :)
IE'Den direk indiriyorum dosyayı diğer tarayıcılardan giriş soruyor sayın piratebay açıklar mısınız :|¨¨hocam biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olabilirim. Şu an pcde tam 5 tane tarayıcı yüklü (chrome,firefox,opera,internet explorer,tor browser)
hiçbirindede sorunum yok .
Hocam IE'den download dediğimde torrent dosyası iniyor sorun yok, öbür tarayıcılardan girdiğimde paypal soruyor.
Şu an düzelmiş herhalde dün vardı öyle 1 sorun.
Olursa yine yazarım :Darada oluyo ya öyle geçen benden kredi kartı istedi oha dedim :)
-
Forever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
thepiratebay.ee hacı :)
IE'Den direk indiriyorum dosyayı diğer tarayıcılardan giriş soruyor sayın piratebay açıklar mısınız :|¨¨hocam biraz daha açıklayıcı yazarsan yardımcı olabilirim. Şu an pcde tam 5 tane tarayıcı yüklü (chrome,firefox,opera,internet explorer,tor browser)
hiçbirindede sorunum yok .
Hocam IE'den download dediğimde torrent dosyası iniyor sorun yok, öbür tarayıcılardan girdiğimde paypal soruyor.
Şu an düzelmiş herhalde dün vardı öyle 1 sorun.
Olursa yine yazarım :Darada oluyo ya öyle geçen benden kredi kartı istedi oha dedim :)
Evet hocam tamda bu olmuştu şu an düzeldi demek ki arada kaptırabildiklerine kaptırıyorlar :|¨¨ -
PyramiD bunu yazdı
zamunda
8bmit bağlantımla 1.1mb/s ile indirmekteyim şuanda
-
patates bunu yazdıhezarfen bunu yazdıPyramiD bunu yazdı
zamunda
zamundaya giremiyorum sadece benmi giremiyorum?
nası giremiyosun şifre niz yanlış mı diyo yoksa sayfa açılmıyomu ?
-
PyramiD bunu yazdı
zamunda
Fazlasına gerek yok.
-
çizik.