Oyun İstekleriniz Buraya !!!
-
arkadaşlar age of empires the kings indirmem lazım biraz da acil.yardım edebilcek var mı?
-
Bu konuyu devam ettiricem... Bu mesajımın altına oyun isteklerinizi soyleyin
-
Football Manager 2008 bulabilir misin? rapidsiz ama rapidli istemiyorum...bi de turkce yamasi
-
age empires 1 veya 2 farketmez :)
-
Heroes 3 Complete warmı acep ? bulamadım da forumda da war bi tane linkler ölmüş
-
Hocam ben önceden colin mcrea rally 2 yi istemiştim. sende bulup vermiştin ama linkler ölü çıkmıştı. Colin Mcrea Rally 2 olmazsa artık kaçını bulursan 3-4-5 artık hangisi olursa razıyım. bulabilirmisin dostum?
-
müzük isteklerine rapid olmama şartı ile (rica edersem megaupload yada rapid dışı bişe ) Empyrium un bulabildiin tüm şarkıları zahmet olmassa
-
ja abi ariyom ariyom bulamiyom usta ya bana sen pes2008 verebilicen mi HEE UNUTMADAN HEPINIZIN BAYRAMINIZI KUTLARIM ALLAH DAHA COK BAYRAMLAR NASIB ETSIN
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------Piyasada bulunan karizmatik bir hooligan oyunu bulabilecekmisin ?:d
Dışında Strateji yada fps tarzı bi oyun :dHooligans: Storm Over Europe HAdi yaratta görelim....
----------------------------------------------------------------
Hoca yanlış okudun :DHooligans: Storm Over Europe bu oyun zaten bende var bu tarzda strateji oyunu....Yalnız holigan oyunu olacak:DStratejide olur fps tarzındada olur yeterki holigan oyunu olsun taraftar savaşı felan:D
Hadi yaratta görelim :D
(Ben araştırdım bulamadım daşşaklı holigan oyunu)
Edit:Ayrıca belki bu farklıdır die indirdim.Şifre yanlışmış:S
-
hojam ısın zor ama bende bı ıstekte bulunam...
play hell from oyunun butun serılerini bul saten 3 serimi ne varmıs kac tanesını bulursan koy en az ıkıtane koy yeter.. cok saol buarada...
Toplam Hit: 16320 Toplam Mesaj: 127