Oyun İstekleriniz Buraya !!!
-
yok hoca ne zamandır arıyorum da bir türlü bulamadım önceden çok oynuyorduk 3dfxli zamanlarda çok sağlam oyunu şimdiki zamanın crysisi gibi işte cdsini kaybettik bi kere sonra meftah şimdide nostalji işte )
-
Army Men 2 yi bulursan sevinirim koç
-
darkgod bunu yazdı:
-----------------------------
Army Men 2 yi bulursan sevinirim koç
koç moç ne ayak hoca ? kurbanlık koç muyum ben
agamısın ? nesin ? akyim burası ne kahve mi ? rica etmesini öğreneceksiniz !
Diğer bulduklarıma bak bakayım nasıl rica etmişler ören öle gel iste ! akyim senin karşında amele yok öle koç deyince
bulunmaz ! çakma polat alemdar akyim hepsi ! diziden görüyorlar geliyorlar yazıyorlar !
edit : unutmusum , adam gibi oyun istemedğin sürece sana oyun yok benden hoca ! -
hocam demonstar oyununu bilmeyen yoktur :D bunun mission2 diye bişey çıkardılar. 2. sürümü yani. demo'su heryede var ama full olarak bulamadım. demo'suda tek bölümlük. yani ilk bölümü geçince diğer bölümleri siteden indir diyo. oda 19$'dı sanırım.
neyse full sürümünü bulursan çok sevinirim hoca ;)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------hocam demonstar oyununu bilmeyen yoktur :D bunun mission2 diye bişey çıkardılar. 2. sürümü yani. demo'su heryede var ama full olarak bulamadım. demo'suda tek bölümlük. yani ilk bölümü geçince diğer bölümleri siteden indir diyo. oda 19$'dı sanırım.
neyse full sürümünü bulursan çok sevinirim hoca ;)
hoca level unlocker diye bi şey var levelları acıyor galiba :)
şuraya bi bak olmadı tekrar yaz yarın falan bakarım :)
http://gametarget.net/pc_demonstar.shtml -
Eywallah kardeş..
-
Maxpayne tek link lazim.
-
Jack Jazz Rabbit die bi oyun vardı ama çok eski aradım bulamadıydım varsa bi atarsan sevinirim :)
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------Jack Jazz Rabbit die bi oyun vardı ama çok eski aradım bulamadıydım varsa bi atarsan sevinirim :)
:D oyunun cdsi vardı bende napcan bea onu tavşanlı bi oyundu sonic e benziyo biraz -
Stronghold'u bulamıorm sen bulabilirmisin dostum?