folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Konsolu Önerisi

Oyun Konsolu Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

oyun pc si gibisi yok hocam :)

pandemi döneminde eski makinem çok kasıyordu nvidia geforce now ile asssasins creed bitirdim konsolda 5dk oynayamıyom aynı oyunu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

2 defa denedim konsol fifa dışında benlik değil tamamen yani adam gibi özgür oyun oynamak için klavye mause şart abi elim kolum ayağım olmuş bunlar

assasins creed oynarken bile yapamıyorum kontrolcüyle hazzımı yok ediyor.

kontrolcu sorunun yoksa series x bak geç playstation da 1 oyun parasına game pass ile 200 tane oyun oynarsın.

konsol da fifa ve mortal combat harici oyun oynayamıyorum bende.. illa klavye mouse olacak..  ve fifa oynarken de joistik değil de yön tuşlarıyla oynuyorum dinozor musun diyorlar. :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    stockholm8 bunu yazdı

Xbox series X ve Playstation 5 de kullandım. Şu an hepsini satıp gaming pc kurdum . Sana artı ve eksilerini söyleyim hepsinin...

- Hikayeli exclusive oyunlar oynuyorsan ve dil ve bütçe sıkıntın yoksa kesinlikle playstation. Ama tr den almak mantıklı değil, yurt dışı çok daha uygunu alınıyor. Sony nin kendi yapımları gerçekten çok iyi. 

- Xbox series x üzmez, ama mesela bir god of war , last of us felan oynayamazsın. Kütüphane çok geniş gözükse de gerçekten oynanabilir  kaliteli yapım az. Eskiden gamepass çok mantıklı f/p ürünüydü. Sonradan ciddi zam yaptılar, oyuncular gidince tekrar indirim yapıldı, farklı paketler çıktı. Series S asla önermiyorum alınmaz, ihtiyacını karşılamaz.  

-Series X in bazı bağımsız yapımlarda playstation a göre optimizasyonu daha iyi. Bazı oyunları çok daha akıcı oynatıyor.

-Fazlaca Fps tarzı oyun oynarım. Bütün doom serisini defalarca bitirdim. İlk konsola geçince nişan almak gerçekten zor geliyor ama alışıyorsun. Şu an pc de bile bir xbox conroller ile oynuyorum.

-Konsolun artısı, pc deki gibi saçmasapan hata ve optimizasyon sorunları yok. Oyun açılma ve yüklenme süreleri çok çok iyi. Pc de aynı oyun sistemin çok daha iyi bile olsa emin ol daha geç açılıyor. İlaveten en kararlı çalışan bir oyun bile saçmasapan bir windows güncellemesi ile çöp oluyor. Sorunu çözebilmek için bazen haftalarca uğraşıyorsun.

-Amaa işte pc nin güzel yanı da her türlü dil çevirisi ve oyunla alakalı yama kurulabiliyor, konsolda bu yok.

1. amaç minecraft gta gibi oyunlarsa Xbox işini görür. Series X yakın zamanda çıkacak gta6 yı da yüksek ayarlarda oynatabilecek bir konsol... Ama bütçe sıkıntın yoksa ve oyunlara yüksek ücretler verebilecek isen kesinlikle playstation..

fps oynarken diyelim cs atacaksın, sniper hassasiyetini kontrolcüde aynı mouse gibi geliştirebilir misin? yoksa bir mouse olması beklenemez mi?

Yani öyle bir soru sormuşssun ki ne deyim bilemedim. Dünyada counter strike ı pc dışında oynayan / oynayabilen bir kitle var mı acaba? Varsa oranı nedir? 

Cs de milisaniyelik gecikmeler bile önemliyken sorduğun soru çok yersiz. Konsolda bir mouse hassasiyeti olmayacağını herkes bilir. Kimse de cs oynamak için konsol almaz ama....

Come On Cj
Toplam Hit: 609 Toplam Mesaj: 24
playstation konsol xbox konsol