Oyun Konsolu Önerisi
-
Selamlar dostlar.
Yakın süreçte bir oyun konsolu almak istiyorum. Çok oyun oynayan biri değilim çünkü iş bilgisayarımda oyun oynamıyorum ve oyun bilgisayarımı ise kur, çalıştır, oyna çok zor geliyor. Zaten zula, vice city, minecarft, gta v falan oynuyorum öyle çok oyun delisi değilim. Amaç, eve yorgun argın geldiğimde koltuğa uzanıp kestirirken güzel güzel beni yormayacak oyunlar oynamak.
Önceleri PS düşünüyordum ama gereksiz pahalı geldi. İkinci el xbox'lar görüyorum 10k ila 15k arasında. Bunu alır, minecraft yükler arada GTA V oynar keyfime bakarım diye düşündüm. Siz ne dersiniz? Alınır mı?
Şu anda en büyük korkum, kol ile oyun oynayamamak. Yıllardır bu oyunları PC de oynadım, şimdi nasıl hissettir bilmiyorum. Alıp elimde kalmasından korkuyorum.
Bu yüzden hem düşünceleriniz hemde önerilernize ihtiyacım var. Ne almalı? Xbox series s mi, ps mi yoksa hiç girme o işlere mi diyorsunuz?
-
Dediğin şekil için en mantıklısı Series S fakat GTA 6 gelecek diye hem ikinci eli hemde sıfır fiyatları gereksiz arttı. Xbox'un en büyük artısı klavye ve fare takip PC gibide oynayabilirsin. Gamepad ile oynamaya gelecek olursam özellikle silahlı oyunlarda ilk zamanlar düşman harici dağı taşı vuracaksın ama zamanla alışacaksın. Zaten tüm oyunlarda nişan yardımı özelliği var. Tam hedefe sıkmasan bile sıktın sayıyor.
-
2 defa denedim konsol fifa dışında benlik değil tamamen yani adam gibi özgür oyun oynamak için klavye mause şart abi elim kolum ayağım olmuş bunlar
assasins creed oynarken bile yapamıyorum kontrolcüyle hazzımı yok ediyor.
kontrolcu sorunun yoksa series x bak geç playstation da 1 oyun parasına game pass ile 200 tane oyun oynarsın.
-
Xbox Series S Candır..
Sıpa Oynuyor Diye Evde PS5 Var Ama.. Bana Kalsa Series S Alıp Geçerdim..
-
-
Ek olarak Xbox'lara PS2 oyunlarını kurup oynayabiliyorsun. PS2 uzun seneler destek aldığından birde o dönemlerde hep efsane oyunlar çıktığından sağlam bir oyun arşivi var.
-
PanxeR tam olarak bundan korkuyorum işte, o parayı verdikten sonra tozlanırsa çok üzülürüm. Ama her defasında oyun cihazını çıkar, mouse fare tak fişe bağla yarım saat oyna geri topla dellendiriyor. İstiyorum ki işten gelince arada bir iki tek atıp dinlenirken kafam dağıtmak. Yoksa bende klavye mouse taraftarıyım.
mkyb evet hocam bende S serisi düşündüm, fiyatı da uygun ve piyasada çok fazla ikinci eli var. Mouse fare de cabası.
Atlas hocam bende deli divane oyun oynayan biri değilim. Akşam kanepeye uzanıp minecraftta madencilik yapacağım alt tarafı :)
elyos2600 teşekkürler yorumunuz için hocam.
Sahibinden de göz gezdiriyorum, alayı "aldım iki kere oynaıp bıraktım" diyor. Nasıl olacak merak ediyorum :D
Sanırım bir kaç gün palystation kafeye gidip konsol oyunları ile aram nasıl bunu incelemek daha mantıklı, daha sonra okey olursa sizin de önerdiğiniz gibi S alıp geçeceğim :)