Oyun Konsolu Önerisi
-
Ozann bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
Artık her gece min 1-2 saat oynuyorum, aşırı hoşuma gitti. Tuşlara alıştım, ne nerdeydi derdi yok. Çeşitli oyunlar oynuyorum eğlenceli oldukça. Sadece Minecraft sarmıyor gamepad ile :D
Şimdilik arkadaştan PS 4 Pro cihazına alıp ssd takıp kullanacağım bir süre. Yurt dışına çıkarsam da XBOX Series S 1 TB modelini alacağım.
Destek ve fikirler için teşekkür ediyorum herkese.
ps tarafında uncharted serisi ve the last of us oynamadan bırakmayın tr dublaj ile efsane keyifli
Last Of Us'un benim aboneliğimde sadece part 2 var hoca, 1i oynamadan da ikiye geçmek istemedim :/
Uncharted'i de yazdım sağ olasın.
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdıOzann bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
Artık her gece min 1-2 saat oynuyorum, aşırı hoşuma gitti. Tuşlara alıştım, ne nerdeydi derdi yok. Çeşitli oyunlar oynuyorum eğlenceli oldukça. Sadece Minecraft sarmıyor gamepad ile :D
Şimdilik arkadaştan PS 4 Pro cihazına alıp ssd takıp kullanacağım bir süre. Yurt dışına çıkarsam da XBOX Series S 1 TB modelini alacağım.
ps tarafında uncharted serisi ve the last of us oynamadan bırakmayın tr dublaj ile efsane keyifli
Last Of Us'un benim aboneliğimde sadece part 2 var hoca, 1i oynamadan da ikiye geçmek istemedim :/
evet seriyi bozmadan oynaamak daha iyi tabiki part 1 12 bölüm zaten uzun soluklu gezip dolaşıp etrafta hem trophy kasıp hemde loot yapmak çok keyifli oluyor
part 1 ve part 2 extra plusta var gözüküyor kafana takılan birşey olursa sorabilirsin ps1 den beri tüm cihazlar duruyor aktif oynuyordum ki bebek doğana kadar zaman kalmıyor artık :)
-
Ozann bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdıOzann bunu yazdıFrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
evet seriyi bozmadan oynaamak daha iyi tabiki part 1 12 bölüm zaten uzun soluklu gezip dolaşıp etrafta hem trophy kasıp hemde loot yapmak çok keyifli oluyor
part 1 ve part 2 extra plusta var gözüküyor kafana takılan birşey olursa sorabilirsin ps1 den beri tüm cihazlar duruyor aktif oynuyordum ki bebek doğana kadar zaman kalmıyor artık :)
Dizisini seviyordum, zannediyorum ki bunu da seveceğim :) Cihazı arkadaşa vermeden önce oynamayı planlıyorum bakalım.
Çocuk yapmamak için bir sebep daha :D
-
Xbox mağazanın PC sayfası yarak gibi olduğundan şu siteyi buraya bırakayım :
-
mkyb bunu yazdı
Güzel site, şimdiden alıp depolasak mı acep oyunları indirimden yakalayıp
-
FrodoTheYuzuksuz bunu yazdımkyb bunu yazdı
Güzel site, şimdiden alıp depolasak mı acep oyunları indirimden yakalayıp
Bence yeni bir mail al oyunları o hesapla al, ileride konsolu satarsan mailide ayrı satarsın.
-
Şu konsol işine bi ben alışamadım, dün 33k'ya sattım series x cihazımı :D pcden kopamıyorum
-
Webci58 bunu yazdı
Şu konsol işine bi ben alışamadım, dün 33k'ya sattım series x cihazımı :D pcden kopamıyorum

Bende öyle diyordum hocam, oynayamam falan diyordum. Dün akşam 9 da başladım gece 2 de kalktım başından sdfsdf Çok fena sarıyor öyle böyle değil. Keşke daha önce alsaymışım.