folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Oyun Konsolu Önerisi

Oyun Konsolu Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    Ozann bunu yazdı
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

Artık her gece min 1-2 saat oynuyorum, aşırı hoşuma gitti. Tuşlara alıştım, ne nerdeydi derdi yok. Çeşitli oyunlar oynuyorum eğlenceli oldukça. Sadece Minecraft sarmıyor gamepad ile :D

Şimdilik arkadaştan PS 4 Pro cihazına alıp ssd takıp kullanacağım bir süre. Yurt dışına çıkarsam da XBOX Series S 1 TB modelini alacağım.

Destek ve fikirler için teşekkür ediyorum herkese.

ps tarafında uncharted serisi ve the last of us oynamadan bırakmayın tr dublaj ile efsane keyifli

Last Of Us'un benim aboneliğimde sadece part 2 var hoca, 1i oynamadan da ikiye geçmek istemedim :/

Uncharted'i de yazdım sağ olasın.

Acı Çekene Saygı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozann
    Ozann's avatar
    Erkek
    Ozann bunu yazdı

Artık her gece min 1-2 saat oynuyorum, aşırı hoşuma gitti. Tuşlara alıştım, ne nerdeydi derdi yok. Çeşitli oyunlar oynuyorum eğlenceli oldukça. Sadece Minecraft sarmıyor gamepad ile :D

Şimdilik arkadaştan PS 4 Pro cihazına alıp ssd takıp kullanacağım bir süre. Yurt dışına çıkarsam da XBOX Series S 1 TB modelini alacağım.

ps tarafında uncharted serisi ve the last of us oynamadan bırakmayın tr dublaj ile efsane keyifli

Last Of Us'un benim aboneliğimde sadece part 2 var hoca, 1i oynamadan da ikiye geçmek istemedim :/

evet seriyi bozmadan oynaamak daha iyi tabiki part 1 12 bölüm zaten uzun soluklu gezip dolaşıp etrafta hem trophy kasıp hemde loot yapmak çok keyifli oluyor

part 1 ve part 2 extra plusta var gözüküyor kafana takılan birşey olursa sorabilirsin ps1 den beri tüm cihazlar duruyor aktif oynuyordum ki bebek doğana kadar zaman kalmıyor artık :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    Ozann bunu yazdı
    Ozann bunu yazdı

evet seriyi bozmadan oynaamak daha iyi tabiki part 1 12 bölüm zaten uzun soluklu gezip dolaşıp etrafta hem trophy kasıp hemde loot yapmak çok keyifli oluyor

part 1 ve part 2 extra plusta var gözüküyor kafana takılan birşey olursa sorabilirsin ps1 den beri tüm cihazlar duruyor aktif oynuyordum ki bebek doğana kadar zaman kalmıyor artık :) 

Dizisini seviyordum, zannediyorum ki bunu da seveceğim :) Cihazı arkadaşa vermeden önce oynamayı planlıyorum bakalım.

Çocuk yapmamak için bir sebep daha :D

Acı Çekene Saygı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Xbox mağazanın PC sayfası yarak gibi olduğundan şu siteyi buraya bırakayım :

https://xbdeals.net/tr-store

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Güzel site, şimdiden alıp depolasak mı acep oyunları indirimden yakalayıp

Acı Çekene Saygı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Güzel site, şimdiden alıp depolasak mı acep oyunları indirimden yakalayıp

Bence yeni bir mail al oyunları o hesapla al, ileride konsolu satarsan mailide ayrı satarsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

Şu konsol işine bi ben alışamadım, dün 33k'ya sattım series x cihazımı :D pcden kopamıyorum

Frontend Dev.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

Şu konsol işine bi ben alışamadım, dün 33k'ya sattım series x cihazımı :D pcden kopamıyorum

Bende öyle diyordum hocam, oynayamam falan diyordum. Dün akşam 9 da başladım gece 2 de kalktım başından sdfsdf Çok fena sarıyor öyle böyle değil. Keşke daha önce alsaymışım.

Acı Çekene Saygı
Toplam Hit: 2807 Toplam Mesaj: 69
playstation konsol xbox konsol