Oyun Konsolu Önerisi
-
RETRET bunu yazdı
bana da lazım. mortal kombat street fighter ve türevlerini oynamak istiyorum. kablosuz kumanda olmalı oyunları da alabileceğimiz seviyede olmalı. sadece street fighter, mortal kombat, tekken de olabilir, futbol oyunu falan yükleyeceğimi sanmıyorum. ergen kafalı saçma ve kısa süreli oyunlar olmalı.
Eski nesil atariler gider gibi geliyor sana hocam. Bir araştır. konsol kadar maliyetli değiller ve bu oyunlar için biçilmiş kaftan.
-
Walla konu açmak yerine bende Mürid kardeşimizin affına sığınarak bişi sormak isterim :)
PS5 var Gta oynamayı denedim bu kollar çok iyi ama ben klavyeciyim WASD diğer elimde fare ağzımda sigara :) nasıl oynuyonuz kolla hele araba yarışı falan tam facia bende :)
-
DeTr bunu yazdı
Walla konu açmak yerine bende Mürid kardeşimizin affına sığınarak bişi sormak isterim :)
PS5 var Gta oynamayı denedim bu kollar çok iyi ama ben klavyeciyim WASD diğer elimde fare ağzımda sigara :) nasıl oynuyonuz kolla hele araba yarışı falan tam facia bende :)
Hocam bir süredir ben de GTA oynamaya çalışıyorum 15 yıllık klavye mouse'cu olarak. Zorlanıyordum ama oynadıkta kolaylaşmaya başladı. Başlarda görev yapmayın, binin arabaya gezin dolaşın millete salça olun. Alıştıkça görevlere geçin.
Aksi durumda hem gamepad'i öğrenemye çalışıyorsunuz hem görevi yapmaya çalışıyorsunuz.Şu aşamada sadece karıştırıyorum sık sık, zamanla oturacaktır.
-
Gamepad ile özellikle silahlı oyunlarda ilk başta bir alışma süreci oluyor fakat sonradan bayağı sarıyor. Titreşim sayesinde sanki gerçek hayatta elimde silah varmışta onunla nişan alıp atış yapıyormuş gibi hissettiriyor. Daha önce gerçek silahla atış yaptıysanız güzel hissettiriyor.
mkyb tarafından 18/Ağu/26 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Gamepad ile özellikle silahlı oyunlarda ilk başta bir alışma süreci oluyor fakat sonradan bayağı sarıyor. Titreşim sayesinde sanki gerçek hayatta elimde silah varmışta onunla nişan alıp atış yapıyormuş gibi hissettiriyor. Daha önce gerçek silahla atış yaptıysanız güzel hissettiriyor.
+1
Askerdeyken 3 tane fişek atmıştım sayılır mı :D bu arada aim destek açınca dediğiniz gibi çok rahat oluyor. burada yazmasanız aalog ile iki saat ariycaktım :D
-
bende xbox kullanıyorum. fps oyunları için klavye mouse bağlıyorum çok güzel oluyor.
-
konsol ile oynamaya alıştıktan sonra klavye mouse ile oyun oynayamaz oldum kolsuzum evet kabul ediyorum pc de :) ama Playstation da işler degişiyor tamamen
-
stockholm8 bunu yazdı
Yani öyle bir soru sormuşssun ki ne deyim bilemedim. Dünyada counter strike ı pc dışında oynayan / oynayabilen bir kitle var mı acaba? Varsa oranı nedir?
Cs de milisaniyelik gecikmeler bile önemliyken sorduğun soru çok yersiz. Konsolda bir mouse hassasiyeti olmayacağını herkes bilir. Kimse de cs oynamak için konsol almaz ama....
niye yersiz olsun canım bilmediğim bir şey öğrenmek için soruyorum. ben burdan şunu anladım rainbow six siege, cod gibi oyunları multi oynayacaksak, konsol alıp alışılıyor falan demeye gerek yok.
-
Yegene de orj. ps3 kolu lazim, cuzi satan var mi
Bana para harcatmayin bir kere cok jsjsjs