Oyun Oynamak Bilgisayara Zarar Verir Mi ?
-
evet arkadaşlar başlık basit. bundan önce birkaç yerde okumuştum oyun oynamak işlemcinin ömrünü kısaltıyormuş falan filan..
şimdi oyun oynanan bilgisayar kaç sene sonra ölür oyun oynanmayan bilgisayar kaç sene sonra ölür fazla fark var mı?
görüşleri alalım
-
Oynıyacağın oyunlara bağlı işlemciyi biraz kasar ama ömrünü kısaltmaz olan klavye ve mouse olur :))
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------
Oynıyacağın oyunlara bağlı işlemciyi biraz kasar ama ömrünü kısaltmaz olan klavye ve mouse olur :))
-----------------------------yok hocam. oyun oynarken işlemci haddinden fazla ısınıyormuş ve ısınan işlemcinin ömrü kısa oluyormuş böyle duydum ben. eğer durum böyleyse dizüstülerde durum daha vahim benim laptop dahil.
-
Takma kafana, Bunu Kimsee Tam olarak Bilemez, Bilgisayar Ömrünün Oyunlada Alakalı olup olmadığına Dair Henüz Bilimsel Bir Araştırmada Yok.. Bir Zaman Geliyor Bi Bakmışın Anakartını Eline Vermiş. İşlemci yandı Gibi Durumlara Pek Nadir Rastlanır, Rastlanan Durumlarda da Genellikle Power Alakalı Sorunlar Sebebiyet yaratmıştır.
Oyna Ne Oynayacaksan, O Kadar Çok titreme Üstüne, Bişeyi ne kadar Çok Korursan o Kadar Çabuk Kaybedersin, Hayat Tecrübesi.. ;)
-
dedemin ewdeki pcde bildim bileli abim 24 saat oyun oynar. pc haftalarca kapanmaz. bi arkadasım 3 senedir pcyi kapamaz 24 saat basındaydı en sonda powersubly yandı işlemci hala taş qibi :D
-
oyun oynatmayan bilgisayarı ne yapim ısınırsa ısınır yenisini alırız :D
-
JohnD bunu yazdı:
oyun oynatmayan bilgisayarı ne yapim ısınırsa ısınır yenisini alırız :D
-----------------------------mantıklı bir yorum işte...
-
tahribat gibi ilim irfan yuvasında böyle başlıklar görmek üzücü.
-
Yaşamak da ömre zarar verir bilir misin kardeşim?
Yaşadığın her gün ömründen 24 saat eksiltir..
Aman deyim ...
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
tahribat gibi ilim irfan yuvasında böyle başlıklar görmek üzücü.
-----------------------------ilim irfan yuvası. güzelmiş :D
-
yok la ne zararı verecek birşey olmaz. zaten işlemcilere biçilen ömür çok fazla zaten bişey olmaz :D
ayrıca işlemci kolay kolay bozulmaz :D