Oyun Oynamak Bilgisayara Zarar Verir Mi ?
-
hocam sen onu yanlıs duymussun o kucuk hacımlı laptoplarda olur ve ben laptop kullanıcısıyımm oyundan baska bırsey yok pcde anasını aglatıyorum ama kaldırdıgı ıcın oynuyorum kaldırmıyor eger kasıyorsa evet kısaltır
-
sen işlemciyi nasıl bişey sanıyon merak ediyom:D işlemci senin bildiğin kadar çürük değil dostum.. bilgisayarın en son eskiiceeği parça işlemcidir
-
cs ve hawx oynarken tek yakındığım nokta normalde klavye ve mause bataryası 1 ay giderken bu oyunları oynarken durmadan bastığım için 10 gün felan gidiyo :)
onun dışında bilgisayarı eşek gibi kufllanıyom :) 3 ay kadar garantisi kaldı
-
Basit mantık, çok kullanılan şey eskir.
Oyunlar genelde Türkiye ortamında bilgisayarı en çok kastıran şeylerdir.
Ama mühendislerin bilgisayarlarında bulunan MatLAB ile karşılaştırıldığında hiçbir oyun kastırmaz :)
-
pcyi kesin yeni almış :W
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------cs ve hawx oynarken tek yakındığım nokta normalde klavye ve mause bataryası 1 ay giderken bu oyunları oynarken durmadan bastığım için 10 gün felan gidiyo :)
onun dışında bilgisayarı eşek gibi kufllanıyom :) 3 ay kadar garantisi kaldı
-----------------------------bende sadece bu ıkısını oynuyorum :D:D
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------
tahribat gibi ilim irfan yuvasında böyle başlıklar görmek üzücü.
-----------------------------bu doğrultuda birşey duydum geldim sizlere sordum ukelalık yapmayalım lütfen.
ayrıca ne olursa olsun yüksek sıcaklık işlemcinin en büyük düşmanıdır bunu da gözardı etmemek gerekir.
-
bilgisayarım 7 senelik :D hala taş gibi fazla programa abanmadığım sürece takılma hiç yok
p4 anakart
p4 2.0 ghz işlemci
1 gb sdram (dikkatinizi çekerim sdram)
fx5200 ekran kartı
maxtor hdd
2002 de alınmıştı bu bilgisayar ilk alındığında bütüna arklar toplanırdı senn bilgisayar çok süper felan :D ( 2002 de p4 2.0ghz :D )
tabi artk bir labtop la destekliorm ama :D ynede bunu kullanıorm :D
-
20 yıl ömrü var işlemcinin,ne kadar zarar verir sen düşün.
-
tabi o parcaların hicbirini en zor kosullarda test etmiyolar direk öle satısa cıkarıyolar 2 oyun acıyosun patates oluyo bilmiyosunz siz :|