Oyun Oynayamaz Oldum
-
Şu 3D işine başlayalı oyun oynayamaz oldum. Örn : oyundaki duvarlara gidiyorum dibine bakıyorum nasıl yapılmış , sağdan soldan bakıyorum nasıl duruyo . nasıl modellenmiş , kaplaması nasıl olmuş :D artık oyundan çok onlara bakıyorum
-
ya hocam sorma deli olucam oyun oynuorum oyunda duvarların ağaçları resmini çekiorum texture lerini almak için :d
Aynı sekilde çizgi film izlerken içeriğine deil nasıl yapıldığına bakıorum :d sonradan aa böyle yapabilirim diorum flashı açıp yapıorum :d Artık zevk alamaz oldum
tv magazin programlarının tasarımına bakıorum feln çok acayip
-
Doğru yoldasınız.
-
hocam neresi doğru bir logoya bakıorum Nasıl yapıldığını çözmeye çalışıorum Sokakta geziorum binaların renginne bakıorum uymuşmu uymamışmı die :S
Çok zevkli oluor ama bi anlamı kalmıor :S
-
ok
-
:| siz hasta olmussunuz :W
ne ei hoca işte geliştir kendini ekmegini kazan ben olsam direk olarak ticarete dönüştürmüştüm:|
-
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------
hocam neresi doğru bir logoya bakıorum Nasıl yapıldığını çözmeye çalışıorum Sokakta geziorum binaların renginne bakıorum uymuşmu uymamışmı die :S
-----------------------------Neyin nasıl yapıldığını araştırmak çok güzel bir şey bence. Ben de sizin gibiyim, üstelik sadece bilgisayar oyunlarında değil bütün hayatım öyle.
-
ha ha çok iyi ya
-
wking bunu yazdı:
Gaara bunu yazdı:
-----------------------------Neyin nasıl yapıldığını araştırmak çok güzel bir şey bence. Ben de sizin gibiyim, üstelik sadece bilgisayar oyunlarında değil bütün hayatım öyle.
-----------------------------Hoca işte bnm de artık öyle olmaya basladı Suan lise 3 yeni bitti bnm 2 3 tane iş teklifi aldım burda tasarım yapan firmalardan bakalım
Ama demek istediğim şey Artık bir zevk alamıyorum izlediğim şeyden fln Film izliorum Bi efect var dielim ben aynısı after effectle yaparım diorum oturup 2 3 saat uraşıom zevkli oluor. Canımı sıkan şey şu mesela orda görmesem asla yapamam yani üretemiyorum. :S
-
Ne çok tasarımcı oluştu son zamanlarda şu sitede yaaa! 0I0
-
3d uğraştım ilk zamanlar (hala uğraşırım) gördüğüm şeylerin polygonları çıkartmaya başlamıştım. sonralarında el, kol haraketleri, kasların nasıl sıkılaşıp gevşediğini, son zamanlarda konuşanların dudak hareketlerini o kadar çok takip edmişimki artık dudak okuyobiliyorum. geçenlerde radyo dinlerken bir şey daha fark ettim konuşurken insanların nasıl dudak hareketleri yaptığını kafamda canlanmaya başlamış.