folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Oyun Oynayamaz Oldum

Oyun Oynayamaz Oldum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Esquire bunu yazdı:
    -----------------------------

3d uğraştım ilk zamanlar (hala uğraşırım) gördüğüm şeylerin polygonları çıkartmaya başlamıştım. sonralarında el, kol haraketleri, kasların nasıl sıkılaşıp gevşediğini, son zamanlarda konuşanların dudak hareketlerini o kadar çok takip edmişimki artık dudak okuyobiliyorum. geçenlerde radyo dinlerken bir şey daha fark ettim konuşurken insanların nasıl dudak hareketleri yaptığını kafamda canlanmaya başlamış.

hocam ben daha oseviyeye gelemedim ama bendede baya baya olmaya başladı meslea insanın nasıl yürüdüğüne  sinirlenince kaş göz hareketlerine felan dikkat eder oldum

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Burdan 3D işine bulaşmamamız gerektiği sonucumu çıkıyor yani :)

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

insan oğlu işte tatmin olmuyor hiç:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 1440x818 ve boyutu 334KB.

bu seviyeye gelene kadar durmak yok yola devam :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Big power o şekil bir modelleme yapabilmen için bu işin içinde en az 15 yıl kalman gerekiyorki ben sıkılacağını düşünüyorum bir süre sonra.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Big power o şekil bir modelleme yapabilmen için bu işin içinde en az 15 yıl kalman gerekiyorki ben sıkılacağını düşünüyorum bir süre sonra.

Bilgisayar ve ben olduğum sürece 3D ye devam

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

durumunuzvahimenyakinacilebasvurun.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

Şu 3D işine başlayalı oyun oynayamaz oldum. Örn : oyundaki duvarlara gidiyorum dibine bakıyorum nasıl yapılmış , sağdan soldan bakıyorum nasıl duruyo . nasıl modellenmiş , kaplaması nasıl olmuş :D artık oyundan çok onlara bakıyorum

Ulen msn ye bak :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:

bigpower bunu yazdı:

Şu 3D işine başlayalı oyun oynayamaz oldum. Örn : oyundaki duvarlara gidiyorum dibine bakıyorum nasıl yapılmış , sağdan soldan bakıyorum nasıl duruyo . nasıl modellenmiş , kaplaması nasıl olmuş :D artık oyundan çok onlara bakıyorum

Ulen msn ye bak :D

özel mesaj attım hocam :D ordan bildirdim durumu

Toplam Hit: 2387 Toplam Mesaj: 20