Oyun Oynayamaz Oldum
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------3d uğraştım ilk zamanlar (hala uğraşırım) gördüğüm şeylerin polygonları çıkartmaya başlamıştım. sonralarında el, kol haraketleri, kasların nasıl sıkılaşıp gevşediğini, son zamanlarda konuşanların dudak hareketlerini o kadar çok takip edmişimki artık dudak okuyobiliyorum. geçenlerde radyo dinlerken bir şey daha fark ettim konuşurken insanların nasıl dudak hareketleri yaptığını kafamda canlanmaya başlamış.
-----------------------------hocam ben daha oseviyeye gelemedim ama bendede baya baya olmaya başladı meslea insanın nasıl yürüdüğüne sinirlenince kaş göz hareketlerine felan dikkat eder oldum
-
Burdan 3D işine bulaşmamamız gerektiği sonucumu çıkıyor yani :)
-
insan oğlu işte tatmin olmuyor hiç:D
-

Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın. Resimin orjinal ölçüleri 1440x818 ve boyutu 334KB. 
bu seviyeye gelene kadar durmak yok yola devam :D -
Big power o şekil bir modelleme yapabilmen için bu işin içinde en az 15 yıl kalman gerekiyorki ben sıkılacağını düşünüyorum bir süre sonra.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Big power o şekil bir modelleme yapabilmen için bu işin içinde en az 15 yıl kalman gerekiyorki ben sıkılacağını düşünüyorum bir süre sonra.
Bilgisayar ve ben olduğum sürece 3D ye devam -
durumunuzvahimenyakinacilebasvurun.
-
bigpower bunu yazdı:
Şu 3D işine başlayalı oyun oynayamaz oldum. Örn : oyundaki duvarlara gidiyorum dibine bakıyorum nasıl yapılmış , sağdan soldan bakıyorum nasıl duruyo . nasıl modellenmiş , kaplaması nasıl olmuş :D artık oyundan çok onlara bakıyorum
-----------------------------Ulen msn ye bak :D
-
Planzero bunu yazdı:
bigpower bunu yazdı:
Şu 3D işine başlayalı oyun oynayamaz oldum. Örn : oyundaki duvarlara gidiyorum dibine bakıyorum nasıl yapılmış , sağdan soldan bakıyorum nasıl duruyo . nasıl modellenmiş , kaplaması nasıl olmuş :D artık oyundan çok onlara bakıyorum
-----------------------------Ulen msn ye bak :D
özel mesaj attım hocam :D ordan bildirdim durumu