Oyun Oynayarak Para Kazanın !
-
ittifak neyin kurak bende katıldım sömürelim iflas ettirelim
-
suraya bak www.ikariam.net aynisi yapmis adamlar copy paste yapmişlar herhalde :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
ittifak neyin kurak bende katıldım sömürelim iflas ettirelim
-----------------------------elçilik seviyen 10 olması lazım benim de henüz 1
-
oyun kaç aylık? şimdiye kadar para alan olmuş mu?
-
MMB bunu yazdı:
oyun kaç aylık? şimdiye kadar para alan olmuş mu?
-----------------------------ben yeni başladım chip dergisinde gördüm.vermese tanıtmazlardı heralde ne kadarlık oyun bilmiyorum.
-
hmm güzel oyunmuş hocam :) parası için değil ama sarabilir insanı...
-
aynı ikariam bu .. ama gerçekten kazanılıyorsa ben varım hacı ..
-
hayırlısı bakalım
-
arkadaşlar oyun açılalı 2 ay oldu büyük bir günceleme geliyormuş oyuna ocağın 20 sinde ben birkere 30 tl aldım para işi okadar zor deyil 1 ay normal sadece akşamlarıı kastım 30 tl aldım sorun yaşmöadım oyunu ben level dergisinde gördüm aralık ayında 4 sayfa ayrımışlarıdı adamlara buarada bi arladaşımız oyun turk oyunu amöa ingilizce isim dedii yanılmış oyunun gercek adı www.hukumdarsavaslari.com buarada oyunda yeni bir duyuru oldu enket yapıldı vee kullancııların hepsi reset istedi oyun yeni güncelemlerden sonra ocağın 20 sinde resetlenecek bence yeni başlayan arakadaşlar için büyük bir fırsat herkese iyi oyunlar oyunda beni bulmak isteyenler köyümün adı TURKEY istanbul>marmar böl. ;) grş...
-
BuZZuL bunu yazdı:
arkadaşlar oyun açılalı 2 ay oldu büyük bir günceleme geliyormuş oyuna ocağın 20 sinde ben birkere 30 tl aldım para işi okadar zor deyil 1 ay normal sadece akşamlarıı kastım 30 tl aldım sorun yaşmöadım oyunu ben level dergisinde gördüm aralık ayında 4 sayfa ayrımışlarıdı adamlara buarada bi arladaşımız oyun turk oyunu amöa ingilizce isim dedii yanılmış oyunun gercek adı www.hukumdarsavaslari.com buarada oyunda yeni bir duyuru oldu enket yapıldı vee kullancııların hepsi reset istedi oyun yeni güncelemlerden sonra ocağın 20 sinde resetlenecek bence yeni başlayan arakadaşlar için büyük bir fırsat herkese iyi oyunlar oyunda beni bulmak isteyenler köyümün adı TURKEY istanbul>marmar böl. ;) grş...
-----------------------------resetlenmende hesaplar gidecekmiymiş hocam ?