Oyun Oynayarak Para Kazanın !
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
60 ı 3. seviye olmak üzere 199 asker gitti... varış süresi 10 saat (adanadan gidiyorlar) hacı sen kendi köyünün ismini sölersen takviye gönderim hocam maddi destek...
-----------------------------Hadry41 e yazık oldu o zaman :) Ne kadar çok askerin war hoca yaw.Şimdi baktımda nick tanıdık geldi bu sabah 7 gibi 2. ciydin..Şimdi 6.cısın tamam çıkardım seni,saldırmayım bari :P
-
crafty kurabiliyorsan ittifak kursana katılalım tbt oynayanları olarak
-
Hem oyunun ilk ittifağı oluruz:)
-
bende antalyadayım.nickim billy_jean sağlam bi ittifak kuralım dağıtalım ortalığı.
-
hacı level yetmiyo da kasıyorum şuanda sürekli olarak... 10 lvle sanırım ilk ulaşan ben olcam gibi geliyo hemen kurar buradan haber veririm...
-
ZyreX bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
60 ı 3. seviye olmak üzere 199 asker gitti... varış süresi 10 saat (adanadan gidiyorlar) hacı sen kendi köyünün ismini sölersen takviye gönderim hocam maddi destek...
-----------------------------Hadry41 e yazık oldu o zaman :) Ne kadar çok askerin war hoca yaw.Şimdi baktımda nick tanıdık geldi bu sabah 7 gibi 2. ciydin..Şimdi 6.cısın tamam çıkardım seni,saldırmayım bari :P
murid muride saldırır mı hacı :d adanada köyü olan yazsın kalanını temizliyorum ittifak kurmak için... -
bu altinlari banka gibi bi yera atamazmiyiz.?
biri saldirsa gidecek altinlar, yani anliyacaginiz para kazanmak baya bi zor..:S
asker üretimi yapsak nereye kadar, para olmaz..:S
Allah Allah. :|
-
Millet 3. leveldeyim max 750 kapasite..E nereye sığdıracas 1 milyon altını,bırak kazanmayı saklamak için bile 25 level olmak lazım heralde
-
Konyali bunu yazdı:
bu altinlari banka gibi bi yera atamazmiyiz.?
biri saldirsa gidecek altinlar, yani anliyacaginiz para kazanmak baya bi zor..:S
asker üretimi yapsak nereye kadar, para olmaz..:S
Allah Allah. :|
maalesef öle bi durum yok hocam her seferinde sanırım 250 artıyor kapasitede... valla sağlam ordu şart hocam kasmak lazım... -
100.000 - 10 TL ediyor bu arada..
1 milyon nerden ciktiki