Oyuncak Fuarına Gideceklere Duyuru
-
Selam hocalar.
Bugün çocuğumuda alıp cnr daki oyuncak fuarına gittim.
Guvenlikten girip giseye yoneldim. Tam bilet alacakken guvenlik gorevlisi bana 16 yasindan kucuklerin oyuncak fuarina girmesi yasak dedi. Şok oldum a.k dedim saka filan degil dimi yok dedi gercek. Dedim dalgami geciyorsun oyuncak fuari bu cocugum begenecek ben alacagim sonucta. Yok dedi yasak. Bir kac gorevli ile konustum yasak dediler zaten gelen ailelerde sert cikisinca millet girmeden geri donup gitti. Zihniyetini s..lerim. ne bir uyari var nede birsey. Nette de boyle bir uyari yok. Reklam panolarindada yok. Yapacaginiz fuari s... dedim ciktim geldim. Gideceklere duyrulur.
-
Dedemi alıp gideyim oyuncak alırız oynar adamcağız küçücük çocuğun ne işi var oyuncakla sende saçmalamışsın hocam
-
sebebini sormadınızmı?
şöyle birşey olabilir. sadece ticari satış içinse belki
bir ayakkabı firması müşterilere ayakkabı modeli göstermiyor. sadece bayiler görebilirmiş. ona benzettim.
neticede saçmada ne yapacaksın millet delirdi
-
futurist bunu yazdı
sebebini sormadınızmı?
şöyle birşey olabilir. sadece ticari satış içinse belki
bir ayakkabı firması müşterilere ayakkabı modeli göstermiyor. sadece bayiler görebilirmiş. ona benzettim.
neticede saçmada ne yapacaksın millet delirdi
Sebebini sordum. Bu sene boyle karar almislar. Tek urun de satiyorlar. Ön taraftaki standlar zaten gözüküyor.
-
Lotus bunu yazdı
Dedemi alıp gideyim oyuncak alırız oynar adamcağız küçücük çocuğun ne işi var oyuncakla sende saçmalamışsın hocam
Hocam sen doğru okuduğuna emin misin?
Bak 16 yaşından büyüklerin girmesi yasak demiyor, küçüklerin girmesi yasak diyor.
Yani asıl oyuncak çağı 16'dan öncedir. o yüzden adam 10 yaşındaki çocuğunu alıp gidecek oyuncak seçecek, ya da 7 8 yaşındakini.
Fakat girmemişler.
Neyse.
İlk defa oyuncağın büyük işi olduğunu duydum.
-
@Zeytun-i hacım @Lotus yanlış birşey yazmamış. 16 yaşından küçüklerin girmesi yasaksa yanıma çocuk alıp gidemem dedemle gideyim demeye getirmiş, anladın ??
neyse,
o kararı alanlara ithafen :D
16 sından sonra çocuk napsın oyuncağı mal lan bunlar :D
http://www.youtube.com/watch?v=lJZYN1zLKJY
-
Zeytun-i bunu yazdıLotus bunu yazdı
Bak 16 yaşından büyüklerin girmesi yasak demiyor, küçüklerin girmesi yasak diyor.
Yani asıl oyuncak çağı 16'dan öncedir. o yüzden adam 10 yaşındaki çocuğunu alıp gidecek oyuncak seçecek, ya da 7 8 yaşındakini.
Fakat girmemişler.
Neyse.
Lan iyi güldüm haaa
-
+18 oyuncaklar olmasin aq adfaaddasd :))
-
CaniSokucu bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıLotus bunu yazdı
Fakat girmemişler.
Neyse.
Lan iyi güldüm haaa
hocam adam gülmeyince sonunda kinayemi gerçek mi ironi mi tam vurgu olmuyor. Yani bu tip insanlarda olabiliyor o yüzden öyle yazmıştım fekat, ironidir diye ümid edip bende basıyorum kendime eksiyi :D
bari bizden gitsin hacı :D -
çocuklar sergilenen oyuncakları görünce etrafı talan etmesinler diyedir : ))
-
fuarlarda boyle bor sacmalık mevcut ama orada son kullanıcıya hıtap etmek ıstemıyor adamlar ara fırmalara hıtap edıyor. bana bi oyuncak sar diyenlere bön bön bakmamak ıcın olsa gerek