Oyuncak Fuarına Gideceklere Duyuru
-
HeyQirs bunu yazdı
fuarlarda boyle bor sacmalık mevcut ama orada son kullanıcıya hıtap etmek ıstemıyor adamlar ara fırmalara hıtap edıyor. bana bi oyuncak sar diyenlere bön bön bakmamak ıcın olsa gerek
Gecen sene gittim. Millet satin aliyordu. Bende 4 tane oyuncak almistim. Ne web sitesinde nede reklam panolarinda 16 yas siniri ile ilgili hic bir aciklama yoktu. Bosuna vakit kaybim oldu oraya giderek. 16 yasindaki cocuk sirket sahibimi ara firmasi olsun. İstoç a gider ordan alirim artik. Ama bana sacma geldi. Cunku tek satis yapiyordular.
-
Aklima su fikra geldi..
Ama tutturamamislar:))
Lokanta isletmecisi! İsler kesat olunca cama kocaman yazi yazdirmis (sen ye torunun odesin) bunu goren bir dede dalmis iceri getir evladim diyip lokantada yemedigini yemis icmedigini icmis oyle ya torun odiyecek hesabi..
Kalkarken... Dede hesap demisler, dede donup derki cama yazmizsiniz evladim (sen ye torunun odesin)
Lokantaci: dede onu senin deden icin yazdirmistik :)))
-
THT2005 bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
fuarlarda boyle bor sacmalık mevcut ama orada son kullanıcıya hıtap etmek ıstemıyor adamlar ara fırmalara hıtap edıyor. bana bi oyuncak sar diyenlere bön bön bakmamak ıcın olsa gerek
Gecen sene gittim. Millet satin aliyordu. Bende 4 tane oyuncak almistim. Ne web sitesinde nede reklam panolarinda 16 yas siniri ile ilgili hic bir aciklama yoktu. Bosuna vakit kaybim oldu oraya giderek. 16 yasindaki cocuk sirket sahibimi ara firmasi olsun. İstoç a gider ordan alirim artik. Ama bana sacma geldi. Cunku tek satis yapiyordular.
dogrudur mudur 2 hafta once altin fuari vardi ayni sekilde bizide almadilar cunku sadece kuyumculari aliyoruz gibisinden konustular ondan oyle bi fikir olustu kafamda
-
zeybekustasi tarafından 02/Kas/14 22:43 tarihinde düzenlenmiştir
“Toyzeria” Oyuncak Fuarı
Yer: Tüyap Fuar Alanı Tarih: 30/10/2014 - 02/11/2014 Saat: Tüm Gün Kategori: Fuar Yaş Sınırı: 16 + Etkinlik Türü: Ücretsiz
Toyzeria Oyuncak Fuarı Türkiye’nin ve bölgenin tek ve en önemli organizasyonudur. Toyzeria 2013’de 13.500 mertre karelik alanda 105 katılımcı ve 46 ülkeden 8.721 ziyaretçiye ev sahipliği yapan organizasyon bu yıl da yaklaşık rakamlar hedefliyor.
http://www.istanbulparent.com/etkinlikler/toyzeria-oyuncak-fuari/