Oyuncak Helikopter
-
Merhaba mürit arkadaşlar biim yiğenlere iki adet helikopter almak istiyorum. İnternetten aradım biraz tuzlu geldi. Tahribatta bu işle uğraşan biri yada bir tanıdığı olan varmı. 25 tl kozanda almış bir arkadaş hemen alayım dedim ama bitmiş. Eğer varsa şöyle güzel uçan rüzgardan falan etkilenmeyen fiyatıda uygunsa 2 adet almak istiyorum 2 tanesi için vereceğim maximum fiyat 75 tl. halk bank hesabına havale yapabilirim
Saygılar.
Teşşekürler.
Neden iki tane diyecekseniz çocuklar kavga etmesin ama güzel bişi al 75 tl derseniz onuda düşünmüyor değilim.
edit:
mesel bu güzel
-
hocam dışarıda uçuracaklarsa boyutu biraz büyük olmalı. küçük olanlar rüzgardan etkileniyor. 25 tl dediklerin açık havada zor uçar belkide hiç uçmaz.
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dışarıda uçuracaklarsa boyutu biraz büyük olmalı. küçük olanlar rüzgardan etkileniyor. 25 tl dediklerin açık havada zor uçar belkide hiç uçmaz.
-----------------------------fiyat olarak ne kadar olur neyse şöyle yapalım 75 tl ye bir tane alak havada karada uçsun anlatım bozukluğu oldu :d
-
Uçuş süreleri çok kısa oluyor genelde. En küçüğünden vardı bizde, 25 tl lik olanlardan, 5-6 dk uçurduktan sonra yarım saat 40 dk şarj etmek gerekiyordu. İki tane alıp, tek tek uçurursanız uçuş ve şarj süresini de biraz verimli hale getirmiş olursunuz.
-
RockZs bunu yazdı:
Uçuş süreleri çok kısa oluyor genelde. En küçüğünden vardı bizde, 25 tl lik olanlardan, 5-6 dk uçurduktan sonra yarım saat 40 dk şarj etmek gerekiyordu. İki tane alıp, tek tek uçurursanız uçuş ve şarj süresini de biraz verimli hale getirmiş olursunuz.
-----------------------------hem konuyu çizeyim hemde soruyum.
hocam bunların pilleri genelde 3.7volt veya 6v civarı li-on şu sakız dediğimiz pillerden oluyo sanırım.
onları büyültüp daha çok kullanım süresine sahip olamazmıyız ?
bende düşünüyorumda böyle bişi :)
10dakkalık zevk için 1saat şarj çok fazla.
-
ben de kozanlıyım çelik ailesinden, tatarlı mahmut dedemin babası olur
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------ben de kozanlıyım çelik ailesinden, tatarlı mahmut dedemin babası olur
hacı ben kozanlı değilim dediklerini de tanımıyorum kusura bakma. Ben kozanda çalışıyorum kızlar sekisi köyü civarında baraj inşaatındayım. -
Hocam havalimanına doğru yola çıkmaya hazırlanıyorum eğer daha erken görseydim gelirken getirirdim Çinden Şuan saat burda gece yarısı 1 açık olsa dükkanlar yine alırdım ama açık değil dükkanlar.
Hocam burada helikopter piyasası gelişmiş ve bende bu işlere meraklıyım bende benzinlisi var.
Ama senin alacakların 40 metreye çıkarsa iyi sana tavsiyem alırken denetmeye çalış hhelikopteri.
Küçük helikopter alıyorsan dikkatli kullanman lazım yoksa aldığın gün helikopter mefta : )
Ben yaklaşık 10 tane helikopterimi rüzgara kaptırdım ve birdaha bulamadım rüzgarada dikkat et kullanırken.
-
hocam yani şimdi 15 liraya bile öyle küçük helikopterlerden var ama ne kadar uçar cidden muamma RC helikopterlerin piyasası pahalı uçuş süresi azdır çünkü aletler baya amper çeker o yüzden 75 liraya uzun uçan rüzgara dayanıklı birşey zor gibi yine de eve geçince bakayım gözüme çarpan bi model olursa yazarım buraya.
-
hocam konu açtıgn iyi olmuş ya bunların ufacıkları var onlardan arıyorum bende nerden temin edeblirim en küçük olanları ev içinde uçurmak için
-
yorumlara göre tavsiye ediliyor hocam