Oyuncak Helikopter
-
altan ince hafif bi kabloyla bağlarsak elektriği adaptörle ev içinde rahat rahat uçar diye düşünüyorum :D
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
BarisYigit bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
Uçuş süreleri çok kısa oluyor genelde. En küçüğünden vardı bizde, 25 tl lik olanlardan, 5-6 dk uçurduktan sonra yarım saat 40 dk şarj etmek gerekiyordu. İki tane alıp, tek tek uçurursanız uçuş ve şarj süresini de biraz verimli hale getirmiş olursunuz.
-----------------------------hem konuyu çizeyim hemde soruyum.
hocam bunların pilleri genelde 3.7volt veya 6v civarı li-on şu sakız dediğimiz pillerden oluyo sanırım.
onları büyültüp daha çok kullanım süresine sahip olamazmıyız ?
bende düşünüyorumda böyle bişi :)
10dakkalık zevk için 1saat şarj çok fazla.
-----------------------------Hocam pil helikopterin üzerinde hatırlatmak isterim, daha büyük pil kullanırsan daha güçlü bi pervaneye ihtiyacın var, daha güçlü pervane daha yüksek akım ister, o zaman daha da büyük bi pile ihtiyacın olacak, daha büyük pil ise.. (Neyse tamam cılkını çıkarmayayım :D )
-----------------------------herhalde yahu :D daha büyük derken böyle kol gibi bi bil değil.
benim eski navi.'nin pili vardı. 7.2volt 3500mah düzeyi :) bi tane alıp zenerle filan uygun volta indirip denemek istiyorum :D
-
yardımcı olacak yok mu
-
Bizde yeğenlere şu 250 tl olup bilmem kaç metre yükselenlerden aldıkta süremiyolar hacım parçalıyolar :D
-
bende var yüzüne bakmıyorum helikopter uçurmak öyle göründüğü gibi zevkli bir iş değil.Çalıştırınca yükselir bırakınca iner düz şekilde gitmemesi zevksizleştiriyo,alınca anlarsın demek istediğimi
-
kendime değil yiğenlerime alacağım.
-
Resimde gordugun helikopterin aynisi bende vardi 98cm boyundaydi.
Ilk defa helikopter ucurdugum icin cidden cok zorlanmistim zaten ilk 1 saat icinde 2 takim pervane kirildi.
Yegen derken sanirim daha cocuk yastalar. Hacim cok dikkat et pervanesi cok donuyor. Resmen bicak gibi kesiyor.
Cocuklar icin cok tehlikeli.