Oyuncu (7.1) Kulaklık Tavsiye?
-
0x656e bunu yazdıinsidae bunu yazdı
https://www.itopya.com/steelseries-arctis-3-oyuncu-kulakligi-71-siyah-2019-edition/
o fiyat aralıklarında tavsiye edebileceğim 7.1 ler hocam, bir tık üstü hyperX bakabilirsin
Arctis 3 kullanıyorum eğer kulaklarımda bir duyu kaybı yoksa(biraz olduğunu düşünüyorum) çok tavsiye etmiyorum. Bazı oyunlarda o kritik sesleri alamıyorsun/alamıyorum. HyperX Cloud olan arkadaşım Rainbow Six de benim duymadığım sesleri duyup bana info veriyordu bazen. Yani demem o ki Arctis 3 yerine farklı şeylere bakabilirsin. James Donkey kulaklıklar var mesela ucuz mu/kaliteli mi değil mi idk.
hocam cloudlar iyi zatende bütçesi arkadaşın az diye onu söyledim :) bende bunlar yok nette baktım, bence hyperx cloud 2, veya logitech g pro x efsanedir bu konuda.
-
Sağır olmak istersen G633 ya da yenisi neydi bulursan ondan al, CS:go da yakınında dahi birisi awp'yle ateş ederse tavana değersin. gel gör ki benim sistemden mi benden mi başka bişey mi var tüm oyunlarda kim var lan orda diyorum;
"YA YEMNEDERİM ORDA BİRİ YÜRÜDÜ" falan geçiyor hatta ama tam tersinden çıkıyor falan adam ya da hiç kimse olmuyor.
Benim sistemde bi delilik olması baya mümkün. (bende delilik var zaten orası ayrı) -
Razer kraken x, corsair void pro, razer kraken pro
bunlar hakkında bilgisi, deneyimi olan var mı?
-
KotomineKirei bunu yazdı
Razer kraken x, corsair void pro, razer kraken pro
bunlar hakkında bilgisi, deneyimi olan var mı?
kraken tournament edition kullanıyorum
-
-
minimum 4 sene veya üstü HyperX Cloud II 7.1 kullanıyorum ve bundan sağlam ses kalitesi + dayanıklı hiç bir kulaklık kullanmadım. Daha yeni kafanın üst kısmına gelen kısımdaki plastik şeyler sökülmeye başladı. Profesyonel olarak oyuncuydum o zamanlar, kesinlikle arkadaşlarımın da benim de onayını almış bir kulaklıktır.
-
0x656e bunu yazdıinsidae bunu yazdı
https://www.itopya.com/steelseries-arctis-3-oyuncu-kulakligi-71-siyah-2019-edition/
o fiyat aralıklarında tavsiye edebileceğim 7.1 ler hocam, bir tık üstü hyperX bakabilirsin
Arctis 3 kullanıyorum eğer kulaklarımda bir duyu kaybı yoksa(biraz olduğunu düşünüyorum) çok tavsiye etmiyorum. Bazı oyunlarda o kritik sesleri alamıyorsun/alamıyorum. HyperX Cloud olan arkadaşım Rainbow Six de benim duymadığım sesleri duyup bana info veriyordu bazen. Yani demem o ki Arctis 3 yerine farklı şeylere bakabilirsin. James Donkey kulaklıklar var mesela ucuz mu/kaliteli mi değil mi idk.
dostum arkadasinin kulakliğini bir deneyebilir misin ? acaba senin kulaklar mı o sesi duymuyor kulaklık mı vermıyor :)
-
rakkoc bunu yazdı0x656e bunu yazdıinsidae bunu yazdı
dostum arkadasinin kulakliğini bir deneyebilir misin ? acaba senin kulaklar mı o sesi duymuyor kulaklık mı vermıyor :)
abi adam uzakta ya yoksa denerim :D