Oyuncu (7.1) Kulaklık Tavsiye?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Arctis 3 kullanıyorum eğer kulaklarımda bir duyu kaybı yoksa(biraz olduğunu düşünüyorum) çok tavsiye etmiyorum. Bazı oyunlarda o kritik sesleri alamıyorsun/alamıyorum. HyperX Cloud olan arkadaşım Rainbow Six de benim duymadığım sesleri duyup bana info veriyordu bazen. Yani demem o ki Arctis 3 yerine farklı şeylere bakabilirsin. James Donkey kulaklıklar var mesela ucuz mu/kaliteli mi değil mi idk. 

hocam cloudlar iyi zatende bütçesi arkadaşın az diye onu söyledim :) bende bunlar yok nette baktım, bence hyperx cloud 2, veya logitech g pro x efsanedir bu konuda.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Sağır olmak istersen G633 ya da yenisi neydi bulursan ondan al, CS:go da yakınında dahi birisi awp'yle ateş ederse tavana değersin. gel gör ki benim sistemden mi benden mi başka bişey mi var tüm oyunlarda kim var lan orda diyorum;

"YA YEMNEDERİM ORDA BİRİ YÜRÜDÜ" falan geçiyor hatta ama tam tersinden çıkıyor falan adam ya da hiç kimse olmuyor.

Benim sistemde bi delilik olması baya mümkün. (bende delilik var zaten orası ayrı) 

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Razer kraken x, corsair void pro, razer kraken pro 

bunlar hakkında bilgisi, deneyimi olan var mı?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Razer kraken x, corsair void pro, razer kraken pro 

bunlar hakkında bilgisi, deneyimi olan var mı?

kraken tournament edition kullanıyorum

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

minimum 4 sene veya üstü HyperX Cloud II 7.1 kullanıyorum ve bundan sağlam ses kalitesi + dayanıklı hiç bir kulaklık kullanmadım. Daha yeni kafanın üst kısmına gelen kısımdaki plastik şeyler sökülmeye başladı. Profesyonel olarak oyuncuydum o zamanlar, kesinlikle arkadaşlarımın da benim de onayını almış bir kulaklıktır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    0x656e bunu yazdı

Arctis 3 kullanıyorum eğer kulaklarımda bir duyu kaybı yoksa(biraz olduğunu düşünüyorum) çok tavsiye etmiyorum. Bazı oyunlarda o kritik sesleri alamıyorsun/alamıyorum. HyperX Cloud olan arkadaşım Rainbow Six de benim duymadığım sesleri duyup bana info veriyordu bazen. Yani demem o ki Arctis 3 yerine farklı şeylere bakabilirsin. James Donkey kulaklıklar var mesela ucuz mu/kaliteli mi değil mi idk. 

dostum  arkadasinin kulakliğini bir deneyebilir misin ? acaba senin kulaklar mı o sesi duymuyor kulaklık mı vermıyor :)

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    rakkoc bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

dostum  arkadasinin kulakliğini bir deneyebilir misin ? acaba senin kulaklar mı o sesi duymuyor kulaklık mı vermıyor :)

abi adam uzakta ya yoksa denerim :D 

Toplam Hit: 1655 Toplam Mesaj: 19
gaming kulaklık oyuncu kulaklığı