Oyuncu Bilgisayarında Amd Mi İntel Mi ?
-
Arabalarda olduğu gibi ikinci el piyasasında güvenebileceğimiz aracı bilgisayarcılar var mıdır (VW DOD vb.)? Şimdi ikinci el pc'lerde benim gibi anlamayanların kazıklanma ihtimali oldukça yüksek.
-
Ben 2. el pc aldım baya araştırdım gtx 1080 li bir makinayı 5k ya aldım kafam rahat :)
-
Bende @Nazi_ hocamdan 2.el gayet ucuza aldım taş gibi makine bizim eve o kadar dayandı ya helal
güvendiğin birinden hazır 2.el sistem almak daha iyi bence zaten zamanla kafana göre uprage ediyorsun
Edit:@Nazi_ hocama teşekkürler
PEAK tarafından 02/Şub/19 11:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok fazla bilgisayar toplamadım ama ev+oyun işlerinde CPU AMD GPU Nvidia olarak birkaç bilgisayarda çalıştım halen de öyle çalışıyorum..
İntel tabanlı bir makinada kafadan %20-30 maliyet biniyor.. güncel fiyatları oranları bilmiyorum ama öyleydi..
-
Şuan için intel önde.
-
atakartal bunu yazdı
Arabalarda olduğu gibi ikinci el piyasasında güvenebileceğimiz aracı bilgisayarcılar var mıdır (VW DOD vb.)? Şimdi ikinci el pc'lerde benim gibi anlamayanların kazıklanma ihtimali oldukça yüksek.
Atom bilgisayar a bak, sahibindende dükkanları var. İmkanın varsa gidip yerinde seçerek al. Her makineden ellerinde bin tane oluyo,seçip güzelini alırsın
-
yolbulucu bunu yazdıatakartal bunu yazdı
Atom bilgisayar a bak, sahibindende dükkanları var. İmkanın varsa gidip yerinde seçerek al. Her makineden ellerinde bin tane oluyo,seçip güzelini alırsın
Orada calisiyorum ikinci eller genel olarak ofis kullanimina daha uygun.
Islemci olarak kesinlikle ryzen oneririm. Bak amd demiyorum :)
-
yolbulucu atombilisim ile çok önceden görüşme yapmıştık fakat bizde genel olarak mobil işlemciler mevcut diyip kapatmışlardı.
AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci - Tray
- ASUS PRIME B450M-K AMD B450 Ryzen 2 AM4 DDR4 3200MHz (OC) M.2 DVI VGA ANAKART
- CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz CL16 Siyah Vengeance LPX Single Kit Ram
- Asus ROG Strix RX570 OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa
-1 TB Hdd
-120 SDD
3550 TL fiyat tutuyor 10 adet alım için sizce uygun mu ?