Oyunseverlerden Oyun Tavsiyesi İstiyorum...
-
arkadaşlar bu akşam benim kuzenm geliyor abim de kızılaya inecek oyun almaya böyle istiyoruz ki kuzenle falan sırayla bölüm bölüm oynayabileceğimiz ilerlemli 3 boyutlu bir oyun olsun.mesela daha önce manhunt,swat ,max payne,mafia,punisher gibi oyunları oynamıştık kuzenle yine bunlara benzer oyunlar tavsiye edebilir misiniz?
bir de oyunların 128 ge-force ekran kartı 512 ram de çallışması lazım...
böyle isim yapmamış oyunlşar oluyor değişik oyunseverler bilir onları özellikle söylerseniz ona göre alırız bugün...
-
The Punisher , pain killer, FIFA 2007,Frozen Throne,Warcraft III
gardaş bu oyunlar işini görür. kolay gelsin -
Kesinlikle öneririm.--> Prince of Persia The Two Thrones muhteşem bi oyun
-
manhunt2 şiddetle tavsiye ederim amerikada çıktığı ilk gunden itibaren bir cok şehrinde yasaklanmış bir oyun ingileterede kaldırıldı bu oyun ben şu anda oynamaktayıdır sen önce manhunt versionunu oyna daha sonrada manhunt2 oyna tavsiye ederim
-
iyi ya manhunt2 nin korsanı çıktıysa alırız manhunt güzeldi baya ama 128 g-force 512 ramde çalışır mı?
-
Dark Messiah of Might And Magic oynada oyun neymiş gör....
-
birisi oyun mu dedi:D kardeş bu oyunları oyna mülkemmellerdir
Prince of Persia,age of empires,18 wheels of steel HAULİN,FİFA 07,the punisher,ve tabiki warcraft,
bide sinirlerinin bozulmasını istiyorsan lord of the ringi oyna a.q deliriyorum bu oyunu oynarken:d:D:D
-
-
thing de güzel oyundur sisteminide kasmaz hemde görüntü kalitesi falan iyidir sürükleyici bi oyun
buda sana biraz bilgi verir
http://www.youtube.com/watch?v=AfVRnVCzq5c -
middle earht 1-2
fm 06-07
prince of persia two thrones (bitirmek üzereyim :))
company of heroes kesinlikle oynaa -
Prince of persia Sand of times, Call 0f duty 2 , caunter Strike 1,6, Gta san andreas
eminim Bunlar işine yarar