Öz Hakiki Karakol
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Halen böyle espirilere gülen varmı ya,
-----------------------------yok haci o tiner sana iyi gelmedi .. iyice sapittin..
-
-----------------------------Sen beğendiğin espriler olan filmi gönderde ona bakalım. Ne kadar saçma sapan yorum yapıyorsun arkadaş ya. sanane ki gülen varmı yokmu.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Sen beğendiğin espriler olan filmi gönderde ona bakalım. Ne kadar saçma sapan yorum yapıyorsun arkadaş ya. sanane ki gülen varmı yokmu.
-----------------------------robinson a katılıyorum onun adına olmasa da kendi adıma 2 film önerebilirim
1 click
2 bana göz kulak ol
edit: bunları izledikten sonra isterseniz listemden bir kaçtane daha koyarım
-
İstediğiniz kadar klavye entelliği yapın, bu esprilerde, recep ivedikte,gora da,kahpe bizansta, türklerin uzayla imtahanıda bu filmde birebir sizin yaptığınız ve yapacağınız esprilerdir. Türk halkının GENEL espri anlayışıdır. Kıçımın entelleri.
Edit : isteyen istediğini desin TINN
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------İstediğiniz kadar klavye entelliği yapın, bu esprilerde, recep ivedikte,gora da,kahpe bizansta, türklerin uzayla imtahanıda bu filmde birebir sizin yaptığınız ve yapacağınız esprilerdir. Türk halkının GENEL espri anlayışıdır. Kıçımın entelleri.
-----------------------------at siki mis gibi film amk birşey dediğimiz yok desem,
içten ve samimi :D
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------İstediğiniz kadar klavye entelliği yapın, bu esprilerde, recep ivedikte,gora da,kahpe bizansta, türklerin uzayla imtahanıda bu filmde birebir sizin yaptığınız ve yapacağınız esprilerdir. Türk halkının GENEL espri anlayışıdır. Kıçımın entelleri.
-----------------------------
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------recep ivedik bence zaman kaybı; gora apayrı cem yılmazın hakkını yemeyelim, kahpe bizans ı çocukken izledim o zamanlar fena gelmedi ama şimdi izlesem o kadar zevk alamam filmden. Kaldı ki ne şekilde olursa olsun bu kadar bayağılaşmanı gerektiren bir durum yok bence. Yaptığın yorum sadece seni alaşağı ediyor kimse ne entel olma sevdasında ne de insanları yerme davasında neyse ne ama sen her işe kıçını karıştırma
-
Dünyayı kurtaran adamın oğlu serisi şahanedir tavsiye ederim :D
-
Konudaki komik mi değil mi diye tartışmaların üstüne izleyim dedim fragmanı da harbiden herhangi bir komedi unsuruna rastlayamadım.Ya da bana komik gelmedi.Robinson Crusoe ye katılmak durumundayım :)
-
-----------------------------Sen de haklısın niyazi..