folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özel Hastanede İğne Olmak

Özel Hastanede İğne Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar, üzerimde birşeyler denerken alerjim olan bir hap yuttum günde 3 defa yüksek doz, dun ciltte kabarmalar başladı bir şey olmaz kurdeşen dedim

Şu bold kısma benden başka kimse takılmadı mı ya? Cidden merak ettim hem üstünde bir şeyler deniyorsun, hem alerjinin olduğu hapı içiyorsun hem de 1 kere 2 kere değil 3 kere içiyorsun :D Geçmiş olsun hocam dikkat et kendine, ilaçların şakası olmaz. Madem deneyeceksin prospektüsü bir oku da öyle dene bari :D

ekleme: gözümden kaçmış :D :D http://prntscr.com/5qq21o

Alerjimin olduğunu bilmiyordum, bu sayede öğrenmiş oldum :Dİlaçlar doğal extratlar  yani öldürmez diye umuyodum, alerji mevzusu aklıma gelmedi, hayır uşaklı bir adamın  afrika kökenli bir bitkiye nasıl alerjisi olur zaten saçma.

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Ama dediğim gibi sonuçta bunu vurdurmam gerek yoksa azım yüzüm şişiyo önümü göremiyorum, citteki kızarıklıkların hayati tehlikesi yokta(kurdeşen gibi birşey) ama şişlikler sıkıntı, e elimde doktorun imzası ve kaşeside var, 5 10 lira veririmde bugünde bir arkadaş seni hem muane olarak gösterirler sonra vurular 60 liranıda alırlar yoksa vurmazlar bedava olduğu için dedi.

Birşey yaptıramazmıyım ki yav, en yakın central hospital, ibnisina,  birde yeditepe var, Kanuni sultan süleyman var ama uzak sayılır

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Guru_Meditation
    Guru_Meditation's avatar
    Erkek

Sana tavsiyem bulunduğun semtte eve gelen bir iğneci bulman. Onu da çevre eczanelere sorarak öğrenebilirsin sanıyorum. Bana gelen teyze iğne başına 5 TL alıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

Hangi ildesin hocam bz bi cok özel hastaneyle anlasmalıyız?

birde normalde hiçbir özel hastane tıp merkezi reçetesiz iğne vurmaz, yapanda aynı hastanede teshis koyulan hastadır ondan dolayı yapabilirler

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

tüm mesajları okumadım ama normalde reçete yok ise iğne vurmazlar hocam. devlet veya özel fark etmez kural olrak böyle.

doktorun kaşeli reçetesi elindeyse sıkıntı olmaz. ama 20-30 lira filan bi iğne vurma olayı ucuk geldi :/ memlekete göre değişiyor da olabilir. buralarda kabinler 1.5TL'ye yapıyor. sağlık ocakları reçeten var ise para almazlar. özeller taş patlasa 3-4 lira alsınlar. 

gidip yaptırdın mı hiç öyle 20-30 isteyen oldu mu ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

eskişehir'de medline'da 8 liraya mı ne vurdurmuştum ben.

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

gel hocam aydınlıkevler de çağdaş polikliniğe  3tl alıyorlar, reçete falanda bakmıyorlar. gerçi ben dedemi götürmüştüm. belki bu adam yaslı, bakmaya gerek yok diye düşünmüş olabilirler. en azından elinde kağıdın varmış. niye 20 30 tel veresin. :)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun. Anafilaksi ani solunum durmalarına yol açabilr ve hayatınızı kaybedebilirsiniz. Bu şekilde bir yakınını kaybetmiş bir kişi olarak ucuz kurtulmuşsunuz diyorum. Madem alerjik bir bünyeniz olduğunu anladınız bundan sonra yanınızda mutlaka antihistamik bir ilaç taşıyın.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Devletin acillerini neden kimse önermemiş ? Vurmuyorlar mı Devlet acilinde ? 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

geçen sene poliklinikte 1.5 liraya iğne vurdurdum 1 hafta boyunca hocam

Toplam Hit: 4173 Toplam Mesaj: 25