Özel Hastanede İğne Olmak
-
Şimdi hastaneden geldim, 7 lira aldılar
Alerji testi yaptırmam gerekiyomuş teşhis koyulması için,neyse artık geldi geçti, ama kaşıntıdan ziyade surat şişmesi ve dilin şişmesi sıkıntılı bir durum, o kaşeli ve imzalı kaıt olduğunda bazı özel iğneler haricinde hepsini yapıyolarmış.
Teşekkür ederim herkese gerek tavsiyelerinize gerek iyi dileklerinize :) Deney amacına ulaşmadı ama olsun daha önümüzde uzun yıllar var :D
-
dikkat et kendine ortak..
-
erebos bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıerebos bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar, üzerimde birşeyler denerken alerjim olan bir hap yuttum günde 3 defa yüksek doz, dun ciltte kabarmalar başladı bir şey olmaz kurdeşen dedim
Şu bold kısma benden başka kimse takılmadı mı ya? Cidden merak ettim hem üstünde bir şeyler deniyorsun, hem alerjinin olduğu hapı içiyorsun hem de 1 kere 2 kere değil 3 kere içiyorsun :D Geçmiş olsun hocam dikkat et kendine, ilaçların şakası olmaz. Madem deneyeceksin prospektüsü bir oku da öyle dene bari :D
ekleme: gözümden kaçmış :D :D http://prntscr.com/5qq21o
Alerjimin olduğunu bilmiyordum, bu sayede öğrenmiş oldum :Dİlaçlar doğal extratlar yani öldürmez diye umuyodum, alerji mevzusu aklıma gelmedi, hayır uşaklı bir adamın afrika kökenli bir bitkiye nasıl alerjisi olur zaten saçma.
Hocam ömrü hayatında muz yememiş bir insana muz yedirmeyi bırak muzu derisine sürsen alerji yapma ihtimali var.. :) bnm takıldığım uluslararası bir lise var çocuklar yayla çorbası içti akşama 5 kişiyi bezmi aleme götürdüm :D iç yıkama yaptılar