Özel Hukuk Mu İngilizce İşletme Mi?
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------
Sayın pederinize koymucaksa özel üniversiteye git derim hocam. Geçen yaşar üniversitesine gittim tuvalette işerken suçluluk duygusuna kapıldım o kadar şahane
-----------------------------sdgsghfbıfhvbpfıbvıfhbıhfb
-
hocam bi kere işletmeyi geç derim sna.hukuk sözel kalın kalın kitap ve ezber olayı sonucta yiosaa yani :D
ingzce işletme yerinede ingzce iktasat öneririm sna.bu bölümdede yegane sorunun iyi ingzcen yoksa türkçeye geçme olasılıgının yüksek olmasıdır ki yapan arkdslarımda mevcuttur:) sebepse sna ders anlatacak hocaların bi kısmınında ingzce bilmio olması o yarım yarım anlatıp sen yarım yarım anlarken o iş yürümüo.
kendi okulummu sebep bilmiorum ama senin yerinde olsam hukuk zor bn uğraşamam agaa iktisat olsun iyi okul, etiket olsun büyük adam olmam içinde kendimi geliştirmem fırsat değerlendirmem gereksin garanti olmasada kısmet artk derdim :D
-
işletmede sayısal fazla birşey yok, iibf fakültesinde matematik olan bölüm arıyorsan ekonometri yazabilirsin. He puanın bu bölümün çok çok üzerindeyse puanına yazık yazma tabi.
-
yaz sınıf ögretmenligi memur ol hoca :D memurluk gibisi var mı yaa
-
Eger para kazanmak istiyorsan Hukuk, ancak kendini de taniman gerekiyor biraz. Arastirma yapmayi seviyor musun? Oturup saatlerce kitap okuya bilirmisin.
-
Kitapla aram sıfır.
-
Ozaman hukuk okumak seni biraz zorlar. Ama isletmeden bir bok olmaz onuda soyliyim.
Ben isletme, finans ve ekonomi okudum, hatta cok ta basarili bir universitede. Pek birsey ogrenmiyorsun. Eger isletme kafan varsa zaten o dalda basarili olursun, okudugun hukuk yanina kar kalir. Ancak yapamam, yarida biraka bilirim gibi bir korkun varsa ozaman isletme oku. Isletmede de eger uzmanlasa bilirsen muhasebe veya finansa yonel. Is hayatinda sana encok bunlar yardimci olur.
-
hangisine karar verdiniz ?