folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Özel Hukuk Mu İngilizce İşletme Mi?

Özel Hukuk Mu İngilizce İşletme Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:
    -----------------------------

Sayın pederinize koymucaksa özel üniversiteye git derim hocam. Geçen yaşar üniversitesine gittim tuvalette işerken suçluluk duygusuna kapıldım o kadar şahane

-----------------------------

sdgsghfbıfhvbpfıbvıfhbıhfb

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

hocam bi kere işletmeyi geç derim sna.hukuk sözel kalın kalın kitap ve ezber olayı sonucta yiosaa yani :D

ingzce işletme yerinede ingzce iktasat öneririm sna.bu bölümdede yegane sorunun iyi ingzcen yoksa türkçeye geçme olasılıgının yüksek olmasıdır ki yapan arkdslarımda mevcuttur:) sebepse sna ders anlatacak hocaların bi kısmınında ingzce bilmio olması o yarım yarım anlatıp sen yarım yarım anlarken o iş yürümüo.

kendi okulummu sebep bilmiorum ama senin yerinde olsam hukuk zor bn uğraşamam agaa iktisat olsun iyi okul, etiket olsun büyük adam olmam içinde kendimi geliştirmem fırsat değerlendirmem gereksin garanti olmasada kısmet artk derdim :D

https://twitter.com/pisikleeet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işletmede sayısal fazla birşey yok, iibf fakültesinde matematik olan bölüm arıyorsan ekonometri yazabilirsin. He puanın bu bölümün çok çok üzerindeyse puanına yazık yazma tabi.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

yaz sınıf ögretmenligi memur ol hoca :D memurluk gibisi var mı yaa

Prozac Fan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Eger para kazanmak istiyorsan Hukuk, ancak kendini de taniman gerekiyor biraz. Arastirma yapmayi seviyor musun? Oturup saatlerce kitap okuya bilirmisin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Kitapla aram sıfır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Ozaman hukuk okumak seni biraz zorlar. Ama isletmeden bir bok olmaz onuda soyliyim.

Ben isletme, finans ve ekonomi okudum, hatta cok ta basarili bir universitede. Pek birsey ogrenmiyorsun. Eger isletme kafan varsa zaten o dalda basarili olursun, okudugun hukuk yanina kar kalir. Ancak yapamam, yarida biraka bilirim gibi bir korkun varsa ozaman isletme oku. Isletmede de eger uzmanlasa bilirsen muhasebe veya finansa yonel. Is hayatinda sana encok bunlar yardimci olur. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

hangisine karar verdiniz ?

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 7388 Toplam Mesaj: 39