Özel Hukuk Mu İngilizce İşletme Mi?
-
9 Eylül, Anadolu kesin gibi. İstanbul Üni zor.
-
Hacı ingilizce falan diyorsunda ben sana söyliyim ingizlice falan hikaye sen sanıyor musun ki ingilizce mi öğrencen hayır tabiki ezberleyip geçeceksin dersleri
okul bi bitecek ki daha birine tuttuğun takımı soracak kadar ingilizce ya bilecen ya bilmiycen
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı ingilizce falan diyorsunda ben sana söyliyim ingizlice falan hikaye sen sanıyor musun ki ingilizce mi öğrencen hayır tabiki ezberleyip geçeceksin dersleri
okul bi bitecek ki daha birine tuttuğun takımı soracak kadar ingilizce ya bilecen ya bilmiycen
-----------------------------Abartmıyor musun?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Abartmıyor musun?
-----------------------------İngilizce eğitim veren bir üniversitede okuyorum, ingilizce işletme okuyan çok arkadaşım var.
Okulum Türkiyede ilk 5 içinde genel sıralamada, Dünyada ise ilk 1500'de olan SAyılı Türk üniversitelerinden biri
-
Özel üniversiteden hukukçu çıkarsan sonra hakim savcı olma imkanın 0. Devlet işlerinde özel üniversiteden çıkan hukukçulara hukukçu gözüyle bakılmaz.
-
banada geçen yıl önerildi özel üniversite ama kabul etmedim çünkü ben de itfaıyeci gibiyim parasal yönden karmaşık olur biraz :) ve noldu bu yıl girdim sanırım işletme okuyacam :D soruna cevap veremiycem ikilemde kaldım :)
-
git hukuk oku.İşletme okunacak son bölüm ama niye bu kadar rağbet alır anlamam,kolay olduğu için olabilir..Bence arada dağlar var.çok istersen ilerde MBA çakarsın.İşletmecilerin yaptığı her işi yaparsın.İşletme okusan hukuk master çakamazsın.Sakın işletme okuma derim.Çok iyi üniv. de bile okusan farketmez çok kasman gerekecek kendini.Bence hukuk yaz,illaki iibf tercihi yapacaksan ingilizce iktisat yaz iibf de böylece ileride gireceğn TÜM sınavlarda 3 adım önde olursun.
-
Özel hukuk yaz hoca, ezmesi güzel oluyor :| :D
-
karatahta bunu yazdı:
Özel hukuk yaz hoca, ezmesi güzel oluyor :| :D
-----------------------------:D:D olaya bak :D
-
işletme ve hukuk..Bu ne saçmalıktr hocam Bana göre..bu 2 si uçlarda bir seçim..Sen hayatının kararını verceksin..tamam bize danış ama bu akdar uç şeylerde olmazkii..hukuk kafası oln biri sana hukuk der gider hukukcu olursun..sonra pişmn olrsun..senin tarzn değildir demkkii..işletme derler ona girersin..aslnda sende daha çok avukat hakim filan havası vardr..yine berbat olr..böyle birşeyin kararını sen vericeksin..kendini tanıyorsan..kafanda gideceğin yerde hazrdır..Sen sadece iyi okulu bulmya bak..