Özel İçecekler
-
yolbulucu bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıswordfish bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Her sabah çörek otu öğütüp içmekten ciğerim soldu.
Ne ise yariyor ki
Cinsel gücü arttırıyor.
tarif isteriz,
Bu kahveden al iç hocam
ÇÖREKOTU KAHVESİ
Aynı Türk kahvesi gibi pişirilir. Bol köpüklü nefis bir lezzetdir. Ayrıca çörek otu bitkisinin tüm faydalı vitamin ve aminoasitlerini içerir. Şekerli, Az şekerli veya şekersiz içilebilir.
-
HoLyCat bunu yazdıx bunu yazdı
ATOM
Adanada içmiştim, harika tadı var ve insanı ateşliyor..
Bu arada sağlam limonata tarifi veren olursa sevinirim..
Ben vermiştim az önce bir tarif denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor. Kışın yapacak olursan portakal kabuğu rendesi de ekle biraz.
Ben de evde limonata yapıyorum süper oluyor. Önce limonun kabuklarını rendeliyorsunuz. Sonra bir sürahide bir bardak limon suyunu bir bardak toz şeker ve limonun rendelenmiş kabuklarını bir litre 90 derece sıcak su ile karıştırıyorsunuz. 2 saat sonra kabukları süzüp, kalan limonatayı dolapta soğutup içiyorsunuz süper.
-
tutum bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıx bunu yazdı
ATOM
Ben vermiştim az önce bir tarif denemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor. Kışın yapacak olursan portakal kabuğu rendesi de ekle biraz.
Ben de evde limonata yapıyorum süper oluyor. Önce limonun kabuklarını rendeliyorsunuz. Sonra bir sürahide bir bardak limon suyunu bir bardak toz şeker ve limonun rendelenmiş kabuklarını bir litre 90 derece sıcak su ile karıştırıyorsunuz. 2 saat sonra kabukları süzüp, kalan limonatayı dolapta soğutup içiyorsunuz süper.
1litre su içine 1 bardak limon suyu.
kabuk olarak ne kadar kullanacağım? ( rendelenmis )
-
Limonun büyüklüğüne göre 4 veya 5 limon yeterli. Limonlar sert olursa rendelenmesi çok daha kolay oluyor. Zaten rendelediğim limonların suyusu sıkıyorsun o yüzden hiçbir limon ziyan olmuyor. Limonun beyaz kısmına inmeden üstten hafifçe rendelersen tadı daha iyi oluyormuş. Ben de şu linkteki adamdan yararlanmıştım. Portakalla henüz deneyemedim. Kışın inşallah denerim.
-
HoLyCat bunu yazdıtutum bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıx bunu yazdı
ATOM
1litre su içine 1 bardak limon suyu.
kabuk olarak ne kadar kullanacağım? ( rendelenmis )
limonun kabuğuyla yapılan limonota 10 numara oluyor tarifi bilmiyorumda oktay ustanınkine bak işte
-
Şu cafelerdeki frozen denen şeyi bulabilir misin hocam
-
konpi bunu yazdı
Şu cafelerdeki frozen denen şeyi bulabilir misin hocam
tabi sen başka meyvelerlede yapabilirsin mesala dün kolalı yaptım ben güzel oldu :DMalzemeler1 1 / 2 bardak mango adet dondurulmuş
1 1 / 4 bardak ananas parçaları dondurulmuş
1 / 4 fincan basit şurubu
1 / 2 fincan taze mandalina suyu sıkılmış
1 büyük kireç suyu
8 ons gümüş tekila
BuzMycity tarafından 06/Eyl/13 21:57 tarihinde düzenlenmiştirYapılısıPürüzsüz kadar blender ve karışım için buz hariç tüm malzemeyi ekleyin. Eğer istenilen kıvama gelene kadar buz ekleyin. Tuzlanmış veya şeker çerçeveli cam ile servis yapınAl buda kavunlusu hocamKavun Frozen
Kaç Kişilik? : 1 Kişilik Hazırlama Süresi : 2 dk Pişirme Şekli : Pişmez Pişirme Süresi : 0 dk Dinlenme Süresi : 0 dk Toplam Süre : 2 dk Malzeme Listesi
- 1 Dilim Kavun
- 1 Tatlı Kaşığı Toz Şeker
- 1 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
- Yeterince Buz (Kırılmış)
Kavun Frozen Nasıl Yapılır?
1. Kabukları soyulmuş ve çekirdekleri ayrılmış kavunları küp küp keserek blenderdan geçirin.2. Şekeri, limon suyunu ve kırık buzlarıda ekleyerek yeniden karıştırın.
3. Karışımı en az iki saat buzlukta bekletin ancak arada bir kaşıkla karıştırın.
4. Uzun bardağa alarak servis yapın.
5. Limon Dilimi, nane yaprağı ve pipetle süsleyebilirsiniz.
Afiyet Olsun...
-
mekanlarda churchill diye bilinen icicek en sevdiklerimdendir.yarim limon suyu birazcik tuz zevkine goore ve 1 sise maden suyu doya doya icin :D kopurmesi icin ise once limonu sikip tuzu ekleyin uzerine soda dokun
burak_d tarafından 06/Eyl/13 22:19 tarihinde düzenlenmiştir
-
enteresan tatlar var cizelim
-
sütü, balı, kuru inciri, muzu, kaymağı mikserde karıştırıp içerim.
üstüne tanımam bunun.