Özel İstek Web Master Arkadaşlar Bir Bakarsanız Çok Memnun Olurum
-

Bana tam olarak böyle bişey lazım
-
Tasarım bakımındanmı diyorsun html, php,asp vs kodlama bakımındanmı neyi istiyorsun ?
-
bune ki?
-
Winchester bunu yazdı:
-----------------------------
Tasarım bakımındanmı diyorsun html, php,asp vs kodlama bakımındanmı neyi istiyorsun ?
Php veya html hocam tasarımda buna benzer bişeye ihtiyacım var -
html olursa yorum kısmı ne olacak.Güncellenmez html biliyorsan.
-
psd tasarımını yapıp htmle döküp verebilirim, isteğe göre scriptte yazabilirim. ücretli düşünüyorsan bütçenle birlikte pm at görüşelim.
-
Planzero bunu yazdı:
Winchester bunu yazdı:
Php veya html hocam tasarımda buna benzer bişeye ihtiyacım var
-----------------------------php betik dilidir. sen arayüz istiyorsun. xhtml + css olarak kodlarım. ücret 30 TL. (NOT : Grafiksiz olarak şablon fiyatı için budur)
-
Yokmu yardımcı olcak mürid
-
Özel istek demişsin sana yardımcı olucak arkdaşlar da olmuş ama başka yardım eden yokmu diyosun. Bedavadan iş yaptırmak istiyorum deseyin keşke.
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
Özel istek demişsin sana yardımcı olucak arkdaşlar da olmuş ama başka yardım eden yokmu diyosun. Bedavadan iş yaptırmak istiyorum deseyin keşke.
fark yaparmı yani hep para hep para ne olur sanki kimsenin hiçmi boş zamanı yok ödeyecek gücümüz olsa Zaten buraya yazmazdım direk pm atar yaptırırdım -
hocam senin gibi insanlarla cidden muhattap bile olmak istemiyorum ama yazmadan edemedim.
site dediğin olay ihtiyaç değil sonuçta. paran yoksa ve bilmiyorsan verirsin parasını yaptırırsın. kendin çabalasan bir yerde tıkansan illaki yardım edilir ama sen bunu bana yapın verin diyorsun bedavaya. paran yoksa seninde siten olmasın yani ne var bunda. şu durumda site dediğin olay senin için lükse giriyor. sen bilgisayar parçası satıyor olsan ben sana desem bana işlemci ver bi tane hep para hep para olsa veririz heralde diye, nerenle gülersin bana ?
bedavaya iş istiyorsun üstüne birde dalga geçer gibi post yazıyorsun.