folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Özel İstek Web Master Arkadaşlar Bir Bakarsanız Çok Memnun Olurum

Özel İstek Web Master Arkadaşlar Bir Bakarsanız Çok Memnun Olurum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:

-----------------------------
    fark yaparmı yani hep para hep para ne olur sanki kimsenin hiçmi boş zamanı yok ödeyecek gücümüz olsa Zaten buraya yazmazdım direk pm atar yaptırırdım

Güzel kardeşim sorun o değil.. bak sana bişey anlatayım.. ben birine bu şekilde yardımcı olmak istedim..

dedim ki wordpress ve drupal ücretsiz ve sağlam scriptler bir kaç tema sitesi önerdim bakın burdan ben size ücretsiz olarak kuruluma kadar yapayım dedim..

iki gün sonra geldiler fiyat araştırması yapmışlar ve utanmadan bana söylüyolar birine sorduk 250 lira dedi dediler.. şimdi birinci ayıpları bu..

sonra ben geçiştirdim yok kırılmadım falan dedim üstüne biz öğrenmek istiyoruz dediler.. ikinci ayıpta bu..

Burda sanada yapsalar sende aynı şekilde tepki verirsin..

bak RootB 30 lira demiş.. ki yapacağı şey bilgisayar formatlamak değil :)

yani her önüne gelene yardım ederdim ama bundan sonra töbe.. sen diyosun mesela gücümüz olsa diye.. ama bil ki burda da bu işlerle uğraşan herkes trilyonluk değil..

not: sana kişisel bi gıcıklığım yok sadece yazdığın postla ilgili yaşadığım bi durumu anlattım

not2: RootB yi uzaktan yakından tanımam..

not3: kırılmaca darılmaca yok Fikret de haklı :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Kardeş Haftaya salı çarşambadan sonra gel sadece tasarımı yapar veririm sana ...

Çok uğraşmam şablonu ve tasarımı yaparım tabloları ve ayarları yaparım istediğin renk ?

Banner yapamam ? Ama bu tasarımın aynısını yaparız sorun olmaz ??

Php istiyorsan emin ol sandığın kadar kolay değil... Ücretli anca yaptırabilirsin ?

Ama tasarımı bilmeyen bi insan php nasıl yapar siteye yükler sql ekler tanıtır hiç bilmiyom ?

Ama ücretli yapacak arkadaşlar varmış ? Bende yapabilirim ama beleşe yapmak istiyorsun gerek yok.

google php video scripti diye yaz bi ton çıkar ordan kullan derim ben...

Kolay gelsin arkadaşların eleştirileri gayet normal ve gerçek? Alınma ?

Efendi ol bozma kişiliğini ben sana yardımcı olurum..

P.m atarsın

Not : salı çarşambadan sonra sınavlarım bitiyo...

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zxone bunu yazdı:

Kardeş Haftaya salı çarşambadan sonra gel sadece tasarımı yapar veririm sana ...

Çok uğraşmam şablonu ve tasarımı yaparım tabloları ve ayarları yaparım istediğin renk ?

Banner yapamam ? Ama bu tasarımın aynısını yaparız sorun olmaz ??

Php istiyorsan emin ol sandığın kadar kolay değil... Ücretli anca yaptırabilirsin ?

Ama tasarımı bilmeyen bi insan php nasıl yapar siteye yükler sql ekler tanıtır hiç bilmiyom ?

Ama ücretli yapacak arkadaşlar varmış ? Bende yapabilirim ama beleşe yapmak istiyorsun gerek yok.

google php video scripti diye yaz bi ton çıkar ordan kullan derim ben...

Kolay gelsin arkadaşların eleştirileri gayet normal ve gerçek? Alınma ?

Efendi ol bozma kişiliğini ben sana yardımcı olurum..

P.m atarsın

Not : salı çarşambadan sonra sınavlarım bitiyo...

Yok hocam kişiligimi bozmuyorum hiç bakın İstanbul Cevresinde veya Türkiyenin her hangi bir yerinde Ben buradakileri hep kardeşim abim gibi gördüm Benim anladıgım iş ki uzmanlık alanım Donanım sistemleri Bu konularda Yardım lazım olursa Seve Seve Yaparım Buradan hiçbir ücrette talep etmem Benim Zoruma giden Buradaki arkadaşlardan Çogu meseleyi niye beleşe yapim Gibisine Getiriyorlar O kimki beleşe yapacam Gibi düşünüyorlar Yapıp yapmamanız önemli değil Fakat Böyle Basit işler İçinde kalp kırmaya benzemez Ha basit dediysem Yanlış anlamayın Bilen kişi 1 günde yapar bunu bir çok kişi biliyorum boş boş oturuyor bilgisayar basında İşi gücü olanlara Eywallah bişey demiyorum Ama Yapmayın kardeşlerim abilerim Kalp gönül kırmaya deymez böyle şeyler için  

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam script olarka dizi vdeo vs izleme scripti arıyosun sanırım. php asp farketmez bi ara titreşim at msn den atayım dosyayı.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:

hocam script olarka dizi vdeo vs izleme scripti arıyosun sanırım. php asp farketmez bi ara titreşim at msn den atayım dosyayı.

saol kardeşim ama burada verdigim gibi bişey lazım  

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 2378 Toplam Mesaj: 16