Özel Tim Kente Girdi
-
arkadaşlar bende diyarbakırdanım size tek kelime diyim ŞEREFSİZ BUNLAR diyarbakırın hepsini böle sanmayın ha
bu şerefsizler bazı yerlere mikrop gibi bulaşmış rahat batıor onlar yüzünden bizde dışarı çıkmaa korkuorz a.q. ibnelerin geçende polisleri dalarken gördüm benimde dalasım geldi ama :D:D:D bizimkiler yanımdaydı ayb olr dedim -
ha bu arada özel tim kente girdi demişsinizde ? özel tim saten kentte la lojmanlarıda burda. Müdahale etti demek daha dofru olur
-
istiklal mahkemesi ile derin devletin ne alakası war 1925'te derin devletmi wardı koyacaksın başına millet veliki suçu ne terörist idam dann sabahında slalanacak pezevenk.
-
o zaman bozulmamış bissürü milletvekili vardı 1925lerde yani.şimdide gerçekten vatanperver adamlar ancak derindevletten çıkar bence
-
yaw sallandır sallandır bitmez bu şerefsizler çekeceksin amiri memuru vatanına sadık adamları sonra bombalayacaksın a.q. yerini,hatta atacaksın bi atom bombası en temizi bi tane şerefsiz kalmaz a.q.
-
ben o apo diye bağıran orospu çocuklarının anasını sikyim ölen orospu çocuklarınında ölüsünü asker polis bilmiyo polise molotof atıyolar sürcen hepsinin üzerine panzeri görcek anasınıkini
-
Kente Özel tim ve Jandarma girdilerse vardır bir bildikleri.
-
ulan varya ahh a.k..yokki gücüm gideyim sikeyim hepsini nasıl kinim var bir bilseniz..bu orospu çocukları yakıp yıkıyor vatanı bölmeye çalısıyor..Ama nafile hiç bir b... yapamayacaklar..yakındır bir bakmısın saat gece 03:00 diyarbakır çuff..
-
ARKADAŞLAR BU ÖYLE BÖYLE POLİSLE ÖZEL TİMLE OLACAK İŞ DEĞİL. GİRİCEK ASKER TANKLA TÜFEKLE GÜRÜLTÜLÜ BİR ŞEKİLDE ORASI ANCA BÖYLE ADAM OLUR. ULAN POLİSE MOLOTOF KOKTEYLİ ATMAK NERDE GÖRÜLMÜŞ. BU AKP İKTİDARI OLACAK ADAMLAR ADALETİ YERİNE GETİRİCEKLERİNE ANAYASAYI DELİYORLAR. SEN GİT ÖNCE POLİSİN ELİNDEN YETKİLERİ AL SONRADA SUÇ ENGELLEYEMİYORUZ DE. POLİSİN ZABITADAN FARKI KALMAMIŞTIR ARKADAŞLAR. BU BÖYLE GİTMEZ. TÜRKİYE Yİ BU GİDİŞLER ÇOK KARANLIK GÜNLER BEKLİYOR.
-
aslında benim bi fikrim var bi halk konseri düzenliceksin bu gibi yerlerde daha dogrusu düzenlemiceksin düzenlenmiş gibi göstericeksin bu a.q çocukları hemen atlarlar zaten öle kendinden bi sanatçı olunca.. sonra hepsi toplanınca atıverceksin ortalarına bombayı gebersin pezevenkler..
Toplam Hit: 8219 Toplam Mesaj: 50