folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özel Tim Nasıl Olunur?

Özel Tim Nasıl Olunur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

furkankas123 bunu yazdı:
    -----------------------------

bakıyorum herkes atıp tutmuş bak önce polis kolejine (lisesine) gitmen lazımdı başarı ile bitirince polis akademisine onuda bitirince özel harekatlık için yazılı sözlü ve kurs biçiminde eğitim alırsın . en önemlisi boy fiziğe çok bakarlar . milliyetçi birtürk genci olman lazım ve tüm sülaleni araştırırlar :D

hea kesin öyle :W

olay şöyle liseden sonra giriyosun sınavına, iki yıl okuyosun eğitim meğitim. sonra 1,5 milyar maaşla özel hareket polisi olarak işe başlıyosun :W şahsen bi tanıdık gitmişti, şu an ikinci senesini okuyor geleceksenede başlıyacak. yok şu yok bu değil. Düz lise mezunu. öğrendiğim kadarıyla işe başladıktan sonra haftada 4 gün mü ne çalışıyolarmış nöbetleşe sanırım geceli gündüzlü :W öyle bişeler :W

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

kariyer.net ten basvuruyosun, cv ni gönderiosun yanında 5 vesikalık fotograf ve ikametgah belgesi gerekiyor, özellikle kurtlar vadisi izledikten sonra başvurursan şansın artıyomuş, girenler öyle diyor bilemicem.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

özel tim dediğin ne oluyor öxel harekatçı demek istedin her halde onu polis okulunda okurken seçmeye geliyorlar her sene gelirler diye bir şey yok. yada göreve başlayınca ilk görev yerini bitirince baş vurabilirsin. özel harekatçı olunca okul biter bitmez eğitime alıyorlar geçen sene balıkkersir polis meslek yüksek okulunda verdiler eğitimi. fıyakalı oluyorsun biraz. özel tim dediğin hiç uğraşmana gerek yok çevik kuvvetin içinde özel tim var zaten mezunların çoğu çevik kuvvet oluyor. ordada seçerler.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Kulaktan dolma bilgilerle donanacağına, araştırma yapmalısın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

fetolara katıl özel tim değilde polis olursun  xD

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

SeyhSamil bunu yazdı:
    S.a beyler ben şuan lise 3 e gidiyorum,orta okuldan beri özel tim olmak istiyorum boy ve vücut var :) polis olabilecek derecede.Nasıl özel time girebilirim yani how mannyy times bebişim :D.yorumlarınızı bekliyorum.
    Özel tim olmak istiyorum boy ve vücut var :)

-Özel tim olamazsın sadece özel tim elemanı olabilirsin...:) Boy ve vücutdan daha önemli olan şey onları iyi kullanabilmen gerek bunun içinde okuman ve bilmen lazm :)

-Bundan sonrada özel timci filan olamazsın gidip böle bir siteye ben özel timci olamak istiyorum yazdıkdan sonra ilerde herkez senin özel timci olduğuna süpheyle bakacaktır...:)

-Tabi bunlar benim kişisel düşüncelerim ....

Ama  çok okuyup çok araştıran biriysen olamazsın diye birşey yok...
    Arada gazetelerde başvurular oluyor ... Dikkat etmen gerek ...:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

Tayyip askeriyeyi özelleştirip yabancı bi şirkete satar sende girer as(K)ga(E)ri ücretle özel bi timde çalışabilirsin uzun okumana falan gerek yok çok yakında satar eli kulagında.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkankas123
    furkankas123's avatar
    Erkek

hea kesin öyle :W

olay şöyle liseden sonra giriyosun sınavına, iki yıl okuyosun eğitim meğitim. sonra 1,5 milyar maaşla özel hareket polisi olarak işe başlıyosun :W şahsen bi tanıdık gitmişti, şu an ikinci senesini okuyor geleceksenede başlıyacak. yok şu yok bu değil. Düz lise mezunu. öğrendiğim kadarıyla işe başladıktan sonra haftada 4 gün mü ne çalışıyolarmış nöbetleşe sanırım geceli gündüzlü :W öyle bişeler :W

bak önce şunu bilin haftada 4 gün değil bi dağa göreve gittinmi 10 gün gelmezsin . düz lise mezunu özel harekatçı olamaz polis eğitimi almış oması lazım

Toplam Hit: 31406 Toplam Mesaj: 40