folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özel Üniversite Bursları

Özel Üniversite Bursları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar DGS ile özel üniversite gitmeyi düşünüyordum ama özel üniversite gittigimiz zaman %50 burslu yazıldığımız zaman 1 dersden kalırsak %50 burs kesiliyormuş.Misal 8.000 TL öderken 2. Sınıfta 16.000 TL ödeyecez böyle birşey varmı.Tüm özel üniversitelerdemi öyle yoksa bazılarındamı ?

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

üniversiteden üniversiteye değişen bişey hocam o.. biz üniversiteye girdiğiizde çankaya da burs kesme yoktu atılım da vardı mesela. şimdi atılım da da burs kesmeyi kaldırdılar..

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

üniversiteden üniversiteye değişiyor örnek vermek gerekirse atılım ve çankaya üniversitesi bursu 5 yıl veya 6 yıl veriyor bu süre içince istersen derslerden paso kal bursun kesilmiyor ama bu süre geçtikten sonra çatır çatır ödüyosun. Nalet olasıca okulum başkent üniversitesi 2.5 ortalamanın altına düştün mü gözünün yaşına bakmadan bursunu alıveriyor hatta arkadaşım 2.4 ortalaması olmuştu yalvardı yakardı ama hiç iplemeden aldılar bursunu o yüzden iyi araştır derim seçiceğin okulu yoksa rahatlıktan çok dert oluyor insana ve imkanın varsa devlete git derim özel üniversitede bildiğin ebene atlıyorlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

üniversiteden üniversiteye değişen bişey hocam o.. biz üniversiteye girdiğiizde çankaya da burs kesme yoktu atılım da vardı mesela. şimdi atılım da da burs kesmeyi kaldırdılar..

Keyfim yerine geldi biraz hocam atılımı bi araştırım ben. Misal özel üniversiteye gitsek %50 burslu 8.000 tl ya baba 1 dersten kaldım seneye 16.000 TL ödeyecez öldürür beni valla.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

üniversiteden üniversiteye değişiyor örnek vermek gerekirse atılım ve çankaya üniversitesi bursu 5 yıl veya 6 yıl veriyor bu süre içince istersen derslerden paso kal bursun kesilmiyor ama bu süre geçtikten sonra çatır çatır ödüyosun. Nalet olasıca okulum başkent üniversitesi 2.5 ortalamanın altına düştün mü gözünün yaşına bakmadan bursunu alıveriyor hatta arkadaşım 2.4 ortalaması olmuştu yalvardı yakardı ama hiç iplemeden aldılar bursunu o yüzden iyi araştır derim seçiceğin okulu yoksa rahatlıktan çok dert oluyor insana ve imkanın varsa devlete git derim özel üniversitede bildiğin ebene atlıyorlar

Devlete bende gitmek isterimde matematik yok hocam bende bu yıl bilene zar zor yaptım ama bakalım sınavdan kaç puan alacaz.Hayırlısı olsun diyelim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

Keyfim yerine geldi biraz hocam atılımı bi araştırım ben. Misal özel üniversiteye gitsek %50 burslu 8.000 tl ya baba 1 dersten kaldım seneye 16.000 TL ödeyecez öldürür beni valla.

oo bu iyiydi bak.. sıçıttırıyoduk altımıza az daha :D

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Genelde yazdıldığı gibi burslar kesilmiyor herhangi bir disiplin cezası işlenmediğin zaman ama tercih yapmadan önce hangilerini yazacaksan tek tek arayıp sormakta fayda var.

Eskisi gibi değildir belki!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    Palerider bunu yazdı

Genelde yazdıldığı gibi burslar kesilmiyor herhangi bir disiplin cezası işlenmediğin zaman ama tercih yapmadan önce hangilerini yazacaksan tek tek arayıp sormakta fayda var.

Aynen dediğin gibi yapmak lazım tek tek ararım o zaman.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

bu ucretlere zam yapiyorlarmi seneye 9000 oldu demesinler

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    override bunu yazdı

Hangi üniversiteye gidecegine baglı geçen yıl ile bu yıl ki ücretler farklı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    override bunu yazdı

%8 mi %10 mu neydi fazla zam yapamıyorlar yök ün kuralıydı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1842 Toplam Mesaj: 14