folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özel Üniversite Bursları

Özel Üniversite Bursları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    override bunu yazdı

bu ucretlere zam yapiyorlarmi seneye 9000 oldu demesinler

okula bagli, fakat her sene %10 zam gelir. buda sana 1000 lira zam demek. 9 binle baslarsin 15 binle bitirirsin. burs kesilmesi eskidendi cogu ozel unide kesiliyordu fakat tesvik etmek icin cogu ozel uni burs kesmeyi kaldirdi. ama sen okula git arastir, tahribattan duyduklarinla ozel yazma.

DarkFall tarafından 26/Tem/13 17:04 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

üniversiteden üniversiteye değişen bişey hocam o.. biz üniversiteye girdiğiizde çankaya da burs kesme yoktu atılım da vardı mesela. şimdi atılım da da burs kesmeyi kaldırdılar..

Keyfim yerine geldi biraz hocam atılımı bi araştırım ben. Misal özel üniversiteye gitsek %50 burslu 8.000 tl ya baba 1 dersten kaldım seneye 16.000 TL ödeyecez öldürür beni valla.

daü'de ösym bursu kesilmiyor diye biliyorum 0392 630 11 11 mu neydi numarası oraya sor olmadı

info@emu.edu.tr ye mesaj at 24 saate dönüyolar

zamlar ise Ülkenin üfe oranına bağlı olarak artar 9000 tl tutupta 15.000 tl olmaz yani

rapidhacker550 tarafından 28/Ağu/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

üniversiteden üniversiteye değişen bişey hocam o.. biz üniversiteye girdiğiizde çankaya da burs kesme yoktu atılım da vardı mesela. şimdi atılım da da burs kesmeyi kaldırdılar..

Keyfim yerine geldi biraz hocam atılımı bi araştırım ben. Misal özel üniversiteye gitsek %50 burslu 8.000 tl ya baba 1 dersten kaldım seneye 16.000 TL ödeyecez öldürür beni valla.

daü'de ösym bursu kesilmiyor diye biliyorum 0392 630 11 11 mu neydi numarası oraya sor olmadı

info@emu.edu.tr ye mesaj at 24 saate dönüyolar

zamlar ise Ülkenin üfe oranına bağlı olarak artar 9000 tl tutupta 15.000 tl olmaz yani

Mesaj attım cevabı bekliyorum.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 1843 Toplam Mesaj: 14