Özel Üniversite Bursları
-
override bunu yazdı
bu ucretlere zam yapiyorlarmi seneye 9000 oldu demesinler
okula bagli, fakat her sene %10 zam gelir. buda sana 1000 lira zam demek. 9 binle baslarsin 15 binle bitirirsin. burs kesilmesi eskidendi cogu ozel unide kesiliyordu fakat tesvik etmek icin cogu ozel uni burs kesmeyi kaldirdi. ama sen okula git arastir, tahribattan duyduklarinla ozel yazma.
DarkFall tarafından 26/Tem/13 17:04 tarihinde düzenlenmiştir -
JuMaN bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
üniversiteden üniversiteye değişen bişey hocam o.. biz üniversiteye girdiğiizde çankaya da burs kesme yoktu atılım da vardı mesela. şimdi atılım da da burs kesmeyi kaldırdılar..
Keyfim yerine geldi biraz hocam atılımı bi araştırım ben. Misal özel üniversiteye gitsek %50 burslu 8.000 tl ya baba 1 dersten kaldım seneye 16.000 TL ödeyecez öldürür beni valla.
daü'de ösym bursu kesilmiyor diye biliyorum 0392 630 11 11 mu neydi numarası oraya sor olmadı
info@emu.edu.tr ye mesaj at 24 saate dönüyolar
zamlar ise Ülkenin üfe oranına bağlı olarak artar 9000 tl tutupta 15.000 tl olmaz yani
rapidhacker550 tarafından 28/Ağu/13 19:57 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdıJuMaN bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
üniversiteden üniversiteye değişen bişey hocam o.. biz üniversiteye girdiğiizde çankaya da burs kesme yoktu atılım da vardı mesela. şimdi atılım da da burs kesmeyi kaldırdılar..
Keyfim yerine geldi biraz hocam atılımı bi araştırım ben. Misal özel üniversiteye gitsek %50 burslu 8.000 tl ya baba 1 dersten kaldım seneye 16.000 TL ödeyecez öldürür beni valla.
daü'de ösym bursu kesilmiyor diye biliyorum 0392 630 11 11 mu neydi numarası oraya sor olmadı
info@emu.edu.tr ye mesaj at 24 saate dönüyolar
zamlar ise Ülkenin üfe oranına bağlı olarak artar 9000 tl tutupta 15.000 tl olmaz yani
Mesaj attım cevabı bekliyorum.